Vier jaar Krab!

Bedankt! Een beter woord om dit nieuwsbericht mee te beginnen, kunnen we niet bedenken. Want wat zijn we dankbaar!

Vandaag precies vier jaar geleden liepen we het KvK gebouw uit met in ons hand het bewijs van inschrijving; KrabMedia was een feit. En wat vliegt de tijd, want wat is er veel gebeurd in die vier jaar. Van thuis werken met onze laptops aan de keukentafel, naar een pand in Amsterdam. Van alles zelf doen naar een team van superhelden (lees: freelancers, stagiairs en vaste medewerkers die elke keer weer keihard voor ons werken om samen de mooiste multimediaproducten neer zetten). En van elke dag bedrijven afbellen, naar een vast klantenbestand waar we ook nog eens ontzettend leuke contacten mee hebben. Wat een rijkdom. Wat een feest.

En daarom zeggen wij bedankt. Bedankt aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen aan onze producties. Aan alle organisaties die ons het vertrouwen hebben gegeven – en dat nog steeds doen – en voor wie we keer op keer weer aan de slag mogen. Maar vooral bedankt aan iedereen die ons – en daarmee Krab – lief heeft. Zonder jullie allen hadden we hier nu niet gestaan.

Volgend jaar ons lustrumjaar. De tijd zal leren wat dat ons allemaal brengen zal, maar tot die tijd blijven we lekker doen wat we het allerleukste vinden: mooie video’s maken voor mooie organisaties.

Meer nieuws