Promotiefilm laten maken?


Een promotiefilm functioneert als krachtig middel om een event, product, dienst of merk in de schijnwerpers te zetten en de kijker te stimuleren tot actie over te gaan. Het is belangrijk de aandacht van de kijker direct te trekken en vast te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van promovideo’s en denken mee op welke manier jouw product, dienst, evenement of merk het beste gepresenteerd kan worden. Een promotiefilm is inzetbaar op verschillende kanalen zoals YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram. Door onze jarenlange ervaring zijn we analytisch erg sterk en streven we naar een perfecte eerste oplevering. Meer weten? Vraag een offerte aan.

 

 

Promovideo laten maken?

Micro fotografie

Wat zijn de kosten van een promotiefilm?


Hoe duur een promotiefilmpje is? Deze vraag krijgen we vaker. Echter zijn de kosten lastig in te schatten zonder dat wij uw wensen en budget in kaart hebben. Factoren als de duur van de promotiefilm, locatie en de omvang van de crew spelen een grote rol in het bepalen van de prijs. De keuzes voor het productieproces van de promovideo worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen.

Wil je meer weten over de tarieven en kosten van een promotievideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31(0) 85 303 76 27.

Bekijk onze promovideo's

Promovideo Nikon

In opdracht van Nikon hebben we een promovideo gemaakt voor de nieuwe Z50 Camera.

Promotievideo Miele

Voor Miele hebben we een promotievideo ontwikkeld van het openen van een Miele Experience Center Amsterdam.

Promotievideo Vluchtelingenwerk

Samen met Vluchtelingenwerk Nederland hebben we een aantal videoreviews opgenomen.

NRC - fotowedstrijd 2019 [Nikon]

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

 

Cashback Promomaterialen

In opdracht voor Nikon Europa produceren we elk half jaar CashBack snippets die door heel europa campagnematig als promotie gebruikt worden.

Nikon - Promotie NRC-fotowedstrijd 2018

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

 

Heineken hockeyteam

In opdracht voor Heineken hebben wij een promotiefilm gemaakt om hun Hockeyteam meer naamsbekendheid te geven zodat er meer collega’s zich inschrijven.

 

Promotiefilm Finnt

In opdracht van Finnt hebben wij een promotiefilm gemaakt om hun naamsbekendheid vergroten, Gezicht geven aan Finnt en opdrachten binnenhalen. De bedrijfsfilm was onderdeel van een heel pakket van content waaronder ook Linkedin video’s.

 

Wat is deze wereld u waard?

In opdracht van het Duinenfonds hebben we een promovideo geproduceerd om meer sponsoren te zoeken. De video geeft informatie over het belang van het Duinenfonds en moet ondernemers aanspreken in het Duivenfonds te investeren.

 

In 6 stappen naar de promotievideo voor jouw bedrijf

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie, het is voor ons belangrijk het bedrijf beter te leren kennen en in gesprek te gaan over de boodschap die je wil overbrengen met de promotiefilm voor jou bedrijf.

2. Concept

Wanneer de boodschap helder is, is het tijd voor de conceptfase van de video. Hier bepalen we samen welk concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen.

3. Script

Na de concepting fase is het zaak voor onze schrijvers de boodschap van de promotiefilm op originele wijze en in de juiste tone-of-voice te vangen in een script.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw promotievideo tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Eenmaal terug op kantoor staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de promofilm en staan wij uiteraard open voor feedback.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we video in eigen huisstijl feilloos op. De video is af en jullie zijn tevreden. Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

Direct een offerte aanvragen

Hoelang duurt het laten maken van een promotievideo?

Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Hoe lang het maken van een promotievideo duurt hangt af van meerdere factoren. Gemiddeld duurt het proces 2 tot 4 weken. Soms komt het voor dat een video snel opgeleverd moet worden. Bij KrabMedia houden we van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld kan worden, kan de promotievideo binnen een week opgeleverd worden. Meer weten over de productietijd, neem dan contact met ons op.

 

Waarom een promotiefilm laten maken?

Met een promotievideo breng je naast een inhoudelijke boodschap, ook een (merk)beleving over. Door jouw boodschap visueel te maken houd je langer de aandacht van de kijker vast. Met een promotievideo presenteer je jouw boodschap op een aantrekkelijke manier waardoor het beter blijft hangen bij de kijker. Hoelang een promofilm duurt hangt af van jouw wensen. Een kort promotiefilmpje kan al 15 seconden zijn voor bijvoorbeeld YouTube of Instagram.

Waarom jouw promotiefilm laten maken door KrabMedia?

KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van promovideo’s. Wij zijn vaste partner van Nikon in het produceren van alle online content zoals de online serie Nederland fotografeert en de Cashback Actie, deze content gebruikt Nikon om hun producten te promoten. De kracht van onze producties ligt in het meedenken, ondersteunen en het uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces.

Naast promovideo’s kun je bij KrabMedia ook Infographics, Recruitmentvideo’s, Testimonials en Aftermovies laten maken.