Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Young Crowds

Young Crowds is één van onze vaste opdrachtgevers voor videoproductie. In samenwerking produceren we regelmatig educatieve video’s als onderdeel van lespakketten. Soms zijn dat enkele video’s zoals een introductievideo of een promovideo, maar soms zijn het ook hele series die door een heel lespakket zijn verweven.

Over Young Crowds:

Young Crowds is gespecialiseerd in communicatie met kinderen en jongeren. We maken creatieve concepten, marketingstrategieën, ontwikkelen educatief materiaal en verzorgen de uitvoering en de distributie van de communicatieconcepten.

Lespakket ‘Evonturiers’


In samenwerking met Young Crowds hebben we 6 educatieve lesvideo’s geproduceerd voor het lespakket ‘Evonturiers’. Evonturiers is een initiatief van Missing Chapter Foundation en Enexis Groep. Het is een doorlopende leerlijn over energie voor kinderen op de basisschool. Het doel van dit lespakket is om kinderen kennis te laten maken met energie en in actie te komen om samen hun energiegebruik te verminderen. Voor leerlingen in groep 1/2 is dat de boerderij, voor leerlingen in groep 3/4 de kermis, leerlingen in groep 5/6 nemen een kijkje in de keuken van een restaurant en leerlingen in groep 7/8 werken rond het thema het huis van de toekomst.

Werkzaamheden
Concept, script, animeren, regie, filmen en monteren.

Cast: 
Bente Fokkens IMDB

Fotografie kermis
Fotografie kermis
Fotografie kermis
Fotografie keuken
Fotografie keuken
Fotografie keuken
Fotografie keuken
Fotografie keuken
Jongere content
Fotografie keuken
Fotografie keuken
Fotografie keuken
livestream
Bente

Groen doen in de Klas


In samenwerking met Young Crowds en Flower Factory hebben we de educatievelesvideo’s geproduceerd voor het lespakket ‘Groen doen in de klas!’. Aan de hand van themalessen gericht op de vier seizoenen leren basisschoolkinderen alles over bloemen en planten door er op een actieve manier mee aan de slag te gaan. Het lesmateriaal Groen Doen in de Klas! bestaat uit vier werkboekjes en online digitaal materiaal. De video’s variëren van introductievideo’s tot DIY-video’s en reportagevideo’s.

Werkzaamheden
Concept, script, animeren, filmen, interviewen en monteren.

Eindproduct
12 afleveringen, verspreid over 1 jaar.

Serie Ondernemend leren


Voor het project ‘Ondernemend Leren’ hebben we een online serie geproduceerd over ondernemend leren op basisscholen. De video’s worden maandelijks vertoond op ‘De dag Vandaag’: een actuele lesagenda voor het digitale schoolbord waarin aandacht wordt besteed aan wat er die dag gebeurd is of gaat gebeuren.

Werkzaamheden:
Concept, script, filmen, interview, monteren, vormgeving.

Eindproduct
15 afleveringen, verspreid over 2 jaar.

Diverse lespakket video’s


In samenwerking met Young Crowds produceren we regelmatig educatieve video’s als onderdeel van lespakketten. Soms zijn dat enkele video’s zoals een introductievideo of een promovideo, maar soms zijn het ook hele series die door een heel lespakket zijn verweven.

Werkzaamheden
Concept, script, tekenen, animeren, filmen, interviewen en monteren.

Interesse om met ons samen te werken?