Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

World Skills

Sinds 2002 zet de stichting WorldSkills Netherlands zich in ter promotie van het beroepsonderwijs en vakmanschap onder jongeren, met als doel jongeren te inspireren en te motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap. Vakwedstrijden staan hierbij centraal. Deze worden in samenwerking met verschillende bedrijven georganiseerd op scholen of op beroepsevenementen. WorldSkills Netherlands geeft jongeren hiermee de kans te excelleren in hun vak.

World Skills één van onze opdrachtgevers voor videoproductie. Voor World Skills Netherlands produceren we meerdere online campagnes met als doel jongeren te bereiken en te activeren. Bekijk hieronder de content!

Behind the Skills

In opdracht van World Skills Netherlands hebben wij een online campagne ontwikkelt ter promotie van van de nationale kampioenschappen voor beroepen. In deze videoserie gaat presentatrice Marije Zuurveld langs bij jongeren die hieraan deelgenomen hebben. De presentatrice loopt een dag mee in het leven van de oud deelnemer, hierdoor krijgt de kijker meer inzicht in het vakgebied.

Assets
🦀 Main video’s
🦀 Teasers voor Instagram & TikTok
🦀 Fotografie
🦀 Vormgeving, bumpers, intro’s en titels

Behind the Skills

Naast het filmen op locatie zijn oud deelnemers online geïnterviewd over hoe ze zich voorbereiden op de nationale kampioenschappen vakmanschap. In dit onlinegesprek gaat een oud deelnemer die twee keer 1e werd in gesprek met iemand die dit jaar mee doet.