Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is één van onze vaste opdrachtgevers voor het produceren van miniseries. De series worden gebruikt als voorlichtingsvideo’s en informatieve video’s op het voedingscentrum.nl om ouders adviezen van het Voedingscentrum te geven. In de video’s zien we Dr. ir. Astrid Postma-Smeets – Expert Voeding & Gezondheid advies geven over verschillende onderwerpen.

Miniserie eerste hapjes

Miniserie hulp bij de eetopvoeding

Over:

Het Voedingscentrum biedt consumenten en professionals wetenschappelijke en onafhankelijke informatie over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.

Miniserie eerste hapjes Voedingscentrum


In opdracht voor het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 4 korte, praktische filmpjes over eerste hapjes.

Doelgroep: We richten ons op ouders met kinderen in de hapjes fase (van 4 maanden tot 1 jaar). Van 4-6 maanden geven ouders hun kind eerste kleine oefenhapjes. Deze hapjes bouwen ze langzaam op tot dat het kind gewoon met de pot mee-eet als het 1 jaar is.

Doel: Ouders geven hun kind na het zien van de filmpjes hapjes op een manier die aansluit bij de adviezen van het Voedingscentrum, om zo de smaakontwikkeling van hun kind optimaal te stimuleren en de kans dat hij later gevarieerd en gezond eet te vergroten.

Werkzaamheden: Concept, script, casting, regie, productie en post-productie

Bekijk hier de video’s op het Voedingscentrum

Miniserie hulp bij de eetopvoeding Voedingscentrum


In opdracht voor het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 4 korte, praktische filmpjes over eetopvoeding.

Doelgroep: We richten ons op ouders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. De miniserie richt zich op de leeftijd dat het kind gewoon met de pot mee-eet.

Doel: Ouders gaan na het zien van de filmpjes met eetmomenten om op een manier die aansluit bij de adviezen van het Voedingscentrum, om zo ontwikkeling van hun kind optimaal te stimuleren en de kans dat hij later gevarieerd en gezond eet te vergroten. 

Werkzaamheden: Concept, script, casting, regie, productie en post-productie

Bekijk hier de video’s op het Voedingscentrum

BTS (behind the scenes)

Fotografie kind
Fotografie kind
live stream ap
Fotografie kind
Fotografie kind
videoreviews
Fotografie kind
Fotografie kind
Krabmedia
livestream
Interesse om met ons samen te werken?
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch