Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is één van onze vaste opdrachtgevers voor het produceren van miniseries. De series worden gebruikt als voorlichtingsvideo’s en informatieve video’s op het voedingscentrum.nl om ouders adviezen van het Voedingscentrum te geven. In de video’s zien onder andere we Dr. ir. Astrid Postma-Smeets – Expert Voeding & Gezondheid advies geven over verschillende onderwerpen.

🦀 Miniserie hulp bij borstvoeding
🦀 Miniserie eerste hapjes
🦀 Miniserie hulp bij de eetopvoeding

Het Voedingscentrum biedt consumenten en professionals wetenschappelijke en onafhankelijke informatie over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.

Miniserie hulp bij borstvoeding Voedingscentrum


In opdracht van het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 8 video’s (waarvan 4 teasers) over het geven van borstvoeding.

Doelgroep: de doelgroep bestaat uit jonge moeders met pasgeboren kinderen die opzoek zijn naar informatie over het geven van borstvoeding.

Doel: jonge ouders informeren over de voordelen van die het geven borstvoeding met zich meebrengen. Een ander doel van de video’s is het instrueren van de moeders hoe zij het beste borstvoeding kunnen geven.

Werkzaamheden: concepting, script, casting, regie, productie en post-productie

Bekijk hier de video’s op het Voedingscentrum YouTube kanaal

 

Miniserie eerste hapjes Voedingscentrum


In opdracht van het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 4 korte, praktische filmpjes over eerste hapjes.

Doelgroep: we richten ons op ouders met kinderen in de hapjes fase (van 4 maanden tot 1 jaar). Van 4-6 maanden geven ouders hun kind eerste kleine oefenhapjes. Deze hapjes bouwen ze langzaam op tot dat het kind gewoon met de pot mee-eet als het 1 jaar is.

Doel: ouders geven hun kind na het zien van de filmpjes hapjes op een manier die aansluit bij de adviezen van het Voedingscentrum, om zo de smaakontwikkeling van hun kind optimaal te stimuleren en de kans dat hij later gevarieerd en gezond eet te vergroten.

Werkzaamheden: concept, script, casting, regie, productie en post-productie

Bekijk hier de video’s op het Voedingscentrum

Miniserie hulp bij de eetopvoeding Voedingscentrum


In opdracht voor het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 4 korte, praktische filmpjes over eetopvoeding.

Doelgroep: we richten ons op ouders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. De miniserie richt zich op de leeftijd dat het kind gewoon met de pot mee-eet.

Doel: ouders gaan na het zien van de filmpjes met eetmomenten om op een manier die aansluit bij de adviezen van het Voedingscentrum, om zo ontwikkeling van hun kind optimaal te stimuleren en de kans dat hij later gevarieerd en gezond eet te vergroten. 

Werkzaamheden: concept, script, casting, regie, productie en post-productie

Bekijk hier de video’s op het Voedingscentrum

Fotografie kind
Fotografie kind
live stream ap
Fotografie kind
Fotografie kind
videoreviews
Fotografie kind
Fotografie kind
Krabmedia
livestream
Interesse om met ons samen te werken?