Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours is één van onze vaste opdrachtgevers voor foto- en videoproductie. In samenwerking produceren we regelmatig promo video’s als aankondiging van een concours, maar ook hele campagnes, testimonials, animatievideo’s, jubileumfilm of event registraties/ aftermovies.

Over PCC:

Het Prinses Christina Concours wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland kennismaken met muziek. Daarbij wil het Prinses Christina Concours dat kinderen en jongeren worden gestimuleerd en ondersteund om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Testimonials halve finale Prinses Christina Concours


In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we 20 testimonials afgenomen in de halve finale van het PCC. Uiteindelijk gingen er 7 personen door naar de finale die gemonteerd moesten worden. De testimonials werden gebruikt als opkomstvideo in de landelijke finale.

Werkzaamheden
Concept, script, filmen, interviewen, monteren, vormgeven, animeren.

Eindproduct
– 7 testimonials van 30 seconden

Campagne – De Muziekwedstrijd


In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we de verschillende promovideo’s voor de Muziekwedstrijd geproduceerd. De video’s zijn gebruikt als commercial op radio en televisie en voor de online campagne.

Werkzaamheden:
Concept, script, casting, filmen, interview, monteren, muziek, nabewerking, animeren.

Eindproduct:
– 1 tv-commercial – 30 sec

– 1 tv-commercial – 15 sec
– 1 radiocommercial
– 4 social media video’s
– 4 promovideo’s

Fotografie project

Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind
Fotografie kind

Online serie – De Muziekwedstrijd


In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we een online serie ontwikkeld ter informatie en promotie van de Muziekwedstrijd: een wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om muziek te maken. Voor de serie zijn we bij zes kinderen thuis lang geweest om hen te interviewen over hun liefde voor muziek, hun instrument en hun deelname aan de Muziekwedstrijd. De video’s zijn geplaatst op het digitale schoolbord De Dag Vandaag.

Werkzaamheden
Concept, script, filmen, interviewen, monteren, vormgeven, animeren.

Eindproduct
– 6 afleveringen van 2 á 3 minuten

Promovideo’s voor PCC


In samenwerking met Prinses Christina Concours produceren we regelmatig promovideo’s voor de concourse, maar ook enkele video’s zoals een Jubileumfilm of event registraties/ aftermovie

Werkzaamheden
Concept, script, animeren, filmen, interviewen en monteren.

Interesse om met ons samen te werken?
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch