Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Landmarkt

Landmarkt is een versmarkt in Amsterdam-Noord. Landmarkt heeft het lekkerste vers van Amsterdam en dat doen ze niet alleen. De producten komen direct van de boer, tuinder, visboer, slager en bakker. Samen met deze producenten zorgt Landmarkt voor de beste kwaliteit en de lekkerste producten.

Landmarkt één van onze vaste opdrachtgevers in (video)marketing, foto- en videoproductie. Voor Landmarkt produceren we meerdere online campagnes met als doel naamsbekendheid te genereren. Een voorbeeld hiervan is de kerstvideo die we hebben opgenomen en verspreid. Verder hebben een B2B-campagne ontwikkeld om de nieuwe dienst van Landmarkt in de markt te zetten.

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hieronder de content.

Kerstcampagne Landmarkt


In opdracht van Landmarkt hebben we een kerstcampagne ontwikkeld om mensen naar de winkel in Amsterdam-Noord te werven. Wij hebben hier een kerstvideo in ‘home alone-stijl’ en verschillende foto’s en opgeleverd. Vervolgens hebben de content ingezet op verschillende social media kanalen

Assets
🦀 Kerstvideo
🦀 2 teasers
🦀 Foto’s
🦀 Online marketing campagne (Facebook, Instagram)

Landmarkt

Campagne Landmarkt Bedrijfsbox

De nieuwe B2B-dienst van Landmarkt in de markt zetten, namelijk, lunchboxes op maat voor bedrijfskantines/kantoren. Het doel van de campagne is enerzijds meer awareness creëren voor de nieuwe dienst. Anderzijds is het zaak leads en sales te genereren.

Assets
🦀 
Algemene video lunchbox
🦀 5 video’s afdelingen Landmarkt (slager, vis, groente etc.)
🦀 Foto’s personeel en producten
🦀 Google Adwords Campagne
🦀 Social advertising (YouTube, Facebook & Instagram)

gif landmarkt

Interesse om met ons samen te werken?