Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Go Now

In opdracht voor Go Now hebben wij verschillende soorten promotiemateriaal geproduceerd. De videoproducties die die zijn opgenomen bestonden uit een aantal promotievideo’s die campagnematig worden ingezet, maar ook voor retargeting strategieën. Voor fotografie zijn er een aantal productfoto’s geschoten deze worden ingezet op de nieuwe website en social media van GoNow.

De door ons geproduceerde foto en videocontent wordt op verschillende online kanalen ingezet om het merk verder in de markt te zetten en naamsbekendheid te generen.

 

 

Go Now – Ready to Mix


Go Now is een merk van Now Organic. Dit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische gember, kurkuma en mandarijnen. Gow Now is onderdeel van Now Organics. Now Organic is in 2006 opgericht door Rob van Baal. Hij deed daar acht jaar lang ervaring op in de biologische sector via een Nederlands bedrijf dat actief is in China.

Vervolgens richtte hij Now Organic op. Weer acht jaar later, in 2014, is Go Now inmiddels volledig gespecialiseerd in de biologische gemberteelt en heeft het zijn eigen packstation voor de opslag en verwerking van verse gember.

Videoproductie & Productfotografie


Promotievideo aantal: 2 main versies in verschillende formaten en 15 retargeting video’s van 2 formaten.

Fotografie: Alle producten en productcombinaties

Doelgroep: Consumenten en bedrijven

Doel: Awareness creëren

Werkzaamheden: Concept, script, casting, regie, productie en post-productie

videomarketing
Wil jij ook met ons samen werken?