Stage

KrabMedia is per januari op zoek naar een stagiair(e) online video. Vind jij het leuk om werkervaring op te te doen bij ons jonge en dynamische online video bedrijf? Ben je leergierig, creatief en een echte beelddenker? Dan zouden we het leuk vinden als jij ons team komt versterken!

Over KrabMedia
KrabMedia bedenkt en produceert online videocontent voor interne en externe doeleinden. We produceren voornamelijk voorlichtingsvideo’s en video’s voor kinderen, maar daarnaast maken we ook corporate films, animatievideo’s en promo’s. Onze klanten variëren van grote klanten als Provincie Noord-Holland en Nikon tot kleine start-ups die een crowdfunding video willen laten maken.

Omdat we met een klein team werken, krijg je veel verantwoordelijkheden en mag je veel zelf inbrengen. Dat wil echter niet zeggen dat je niet goed wordt begeleid. We hebben namelijk jarenlange ervaring in het begeleiden van videostagiair(e)s.

We zoeken een AV stagiair(e) die onze vaste medewerkers komt helpen met de maatwerk videoproducties voor onze klanten. Je gaat mee met draaidagen, houd je bezig met montages (we monteren op Adobe Premiere) en denkt mee tijdens brainstormsessies.

Profiel: creatief, zelfstandig, harde werker.
Werkzaamheden: filmen, editing
Overige werkzaamheden: vormgeven, animeren, redactie en productie

Locatie:
Amsterdam

Periode:
Vanaf januari 2019

Opleidingsniveau:
MBO/HBO

Reageren:
Stuur je cv en motivatie naar info@krabmedia.nl