Een multimediabedrijf gespecialiseerd in videoproducties

KrabMedia is een multimediabedrijf gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in videoproducties. Onze core business is het bedenken en produceren van video content voor informatie, educatie en voorlichting. Hierbij staat de inhoud altijd centraal. Daarnaast ontwikkelen wij corporate video’s, animaties en (interactieve) infographics.

KrabMedia is een initiatief van Sebastiaan Tietze en Sarah van Lieshout. Samen met een team van vaste medewerkers en getalenteerde freelancers produceren zij multimediaproducties voor uiteenlopende klanten.

Samen met

Sebastiaan

Creative Director

Sarah

Producent

Reinier

Animator & Editor

Sjoerd

Jr. Cameraman & Editor

Roos

Camjo

Maarten

Redacteur

Jericho

Cameraman & Fotograaf

Tim

Regisseur & Cameraman

Lotte

Redacteur, regisseur en camjo

Chris

Drone piloot

Klanten over Krab

Benieuwd wat onze klanten in 30 seconde over ons zeggen? Je hoort (en ziet) het in deze video. De video is gemaakt door één van onze stagiaires als eindproduct van zijn stage.

Bekijk ook de de uitgebreide reviews bij klanten over KrabMedia.

 

Interesse om met ons samen te werken?

Muziekrechten

Als multimediabedrijf maken wij regelmatig gebruik van muziek onder onze producties. Hiervoor werken wij samen met BMG Production Music. BMG is gespecialiseerd in het leveren van muziek en geluidseffecten voor radio en televisie, voor reclamebureaus en audiovisuele bedrijven.

Erkend leerbedrijf

We vinden het belangrijk om studenten de kans te geven in de praktijk te leren. Daarom hebben we regelmatig stagiair(e)s rondlopen. De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Daarom hebben wij ons door het SBB laten erkennen.

Learningstone

LearningStone is een veilige online omgeving voor leren en samenwerken om training en coaching te ondersteunen. Ze bieden een platform voor zowel de ondersteuning van trainingen als voor blended learning, social learning, micro learning en spaced learning. De e-learning video’s worden door ons gemaakt.