Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Full service mediabureau


KrabMedia is een in Amsterdam gevestigd creatief mediabureau. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van foto- en videoproductie ontwikkeling voor bedrijven en helpen daarnaast bij de distributie van de content. Bij ons zijn de lijntjes kort, zodat we snel en constructief met elkaar kunnen communiceren.

Word jij ook een van onze ambitieuze en enthousiaste opdrachtgevers? Kom langs voor een gesprek en ontdek het zelf. De koffie staat klaar!

 

 

 

 

Samen met

Sebastiaan

Creative Director

Reinier

Chief Post-productie

Lotte

Regisseur & camjo

Jericho

Cameraman & Fotograaf

Bram

Online Marketeer

Alex

Creative Producer

Yvonne

Animator & Editor

Dan

Cameraman & Editor

Sjoerd

Jr. Cameraman & Editor

Guus

Chief Sleepiness

Kayne

Niet Kanye

Nikki

Niet Minaj

Wat klanten van ons vinden

Heidi Jales

Manager Marketing Communications, Nikon Europe B.V.

Krabmedia are a detail-oriented and highly creative production agency. No matter the project, they are dedicated to getting the job done with a brilliant “no fuss” attitude. Even when deadlines are tight, their workflow, adaptability and focus on high-quality deliverables is always top of mind. I would highly recommend the krab team, their ideas are fresh and they are always on hand to help. Simply put we are always happy with the end results.

Sanne
van der Meer

Functional Information Manager, Erasmus Universiteit Rotterdam

Wij vinden het superfijn om met Krabmedia samen te werken! Het is een enthousiast bedrijf waarbij iedereen bereid is om met je mee te denken. Tijdens het filmen tonen zij zelf initiatief bij het zoeken naar geschikte filmlocaties wat erg prettig werkt. Bovendien is hun communicatie on point waardoor je snel kunt schakelen met elkaar en zijn deadlines voor hen geen probleem. Ze hebben ontzettend mooie video’s gemaakt voor ons onderwijs en wij zijn dan ook heel blij het eindresultaat!

Malou Bruikman

Online Marketing Coordinator, WorldSkills Netherlands

De samenwerking en het contact met KrabMedia was erg prettig. De kwaliteit van zowel de voorbereiding als de video’s zelf is hoog. Ze zijn pro-actief. Als er even net iets anders moet o.i.d. tonen ze hun flexibiliteit en denken ze graag mee.

Nick Krom

Marketing & Formule, Landmarkt

KrabMedia brengt onze ideeën fantastisch tot leven en verzorgt het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering en verspreiding van onze content. KrabMedia is dan ook onze vaste partner op het gebied van videoproductie en digital marketing.

Frederique Doevendans

Account Executive (Blokker)
JUMP! RETAIL

Een enthousiast jong team, dat bevlogen is en meedenkt om het juiste eindresultaat te krijgen. Kortom, een prettige samenwerking!

Paul Swieringa

Head of Creative Concepts & Events, Coebergh communicatie & PR

KrabMedia denkt mee en is rete-creatief. Dit samen met hun snelle schakelen en persoonlijke aanpak maakt -in mijn ervaring- het samenwerken uitermate fijn en daar is het eindresultaat dan weer na!

Diana van Zanden

Concept &Events Make-A-Wish Nederland

Het is echt super fijn schakelen met Krabmedia, zowel in het voortraject als in de uitvoer! Ze denken mee, komen met oplossingen en door hun professionaliteit ontstaat er een heel mooi eindproduct waar wij mensen mee kunnen enthousiasmeren.

Interesse om met ons samen te werken?
Studio
Food Fotografie
Food fotografie
Fotografie
Food fotografie
Filmen
Filmshoot
Fotograferen
Krabmedia
Nikon shoot
Studio fotografie
Fotografie zakelijk
Nikon strand
Nikon
Fotoshoot dierentuin
Moderosa-zwolle-instagramshoot-nikonschool
Fotografie Den Haag
livestream
zoekmachine marketing