Een multimediabedrijf gespecialiseerd in videoproducties

 

KrabMedia is een multimediabedrijf gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in videoproducties. Onze core business is het bedenken en produceren van video content voor informatie, educatie en voorlichting. Hierbij staat de inhoud altijd centraal. Daarnaast ontwikkelen wij corporate video’s, animaties en (interactieve) infographics.

KrabMedia is een initiatief van Sebastiaan Tietze en Sarah van Lieshout. Samen met een team van vaste medewerkers en getalenteerde freelancers produceren zij multimediaproducties voor uiteenlopende klanten.

Samen met

Sebastiaan

Creative Director

Sarah

Producent

Reinier

Animator

Roos

Camjo

Jericho

Cameraman

Lotte

Redacteur, regisseur en camjo

Chris

Drone piloot

Bert

Verslaggever

Klanten over Krab

Benieuwd wat onze klanten in 30 seconde over ons zeggen? Je hoort (en ziet) het in deze video. De video is gemaakt door één van onze stagiaires als eindproduct van zijn stage.

Bekijk ook de de uitgebreide reviews bij klanten over KrabMedia.

 

Interesse om met ons samen te werken?

Muziekrechten

Als multimediabedrijf maken wij regelmatig gebruik van muziek onder onze producties. Hiervoor werken wij samen met BMG Production Music. BMG is gespecialiseerd in het leveren van muziek en geluidseffecten voor radio en televisie, voor reclamebureaus en audiovisuele bedrijven.

Erkend leerbedrijf

We vinden het belangrijk om studenten de kans te geven in de praktijk te leren. Daarom hebben we regelmatig stagiair(e)s rondlopen. De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Daarom hebben wij ons door het SBB laten erkennen.

 

Wij zijn Kornuiten

Kornuiten is een full service webdesignbureau waarin verschillende makers, bouwers en creatieven samen een succesvol team vormen. Elke bondgenoot heeft zijn eigen specialisme, van ontwerp tot ontwikkeling en van copywriting tot video editing. KrabMedia is kornuit op het gebied van video.