fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

ISR Europe


In samenwerking met ISR Europe hebben we voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie een aantal animatievideo’s geproduceerd. De video’s zijn gebruikt voor interne doeleinden. Daar de video’s vertrouwelijke informatie bevatten, publiceren we deze video’s niet.

Over ISR

ISR Europe BV is actief op het gebied van openbare orde en veiligheid, gezondheidszorg, drinkwater, energie en milieu. Met onze uitgebreide nationale ervaring en expertise bieden wij organisaties gespecialiseerd advies, praktische producten en diensten aan.

Young Crowds


Young Crowds is één van onze vaste opdrachtgevers voor videoproductie. In samenwerking produceren we regelmatig educatieve video’s als onderdeel van lespakketten. Soms zijn dat enkele video’s zoals een introductievideo of een promovideo, maar soms zijn het ook hele series die door een heel lespakket zijn verweven.

Over Young Crowds:

Young Crowds is gespecialiseerd in communicatie met kinderen en jongeren. We maken creatieve concepten, marketingstrategieën, ontwikkelen educatief materiaal en verzorgen de uitvoering en de distributie van de communicatieconcepten.

Prinses Christina Concours


Het Prinses Christina Concours is één van onze vaste opdrachtgevers voor foto- en videoproductie. In samenwerking produceren we regelmatig promo video’s als aankondiging van een concours, maar ook hele campagnes, testimonials, animatievideo’s, jubileumfilm of event registraties/ aftermovies.

Over PCC:

Het Prinses Christina Concours wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland kennismaken met muziek. Daarbij wil het Prinses Christina Concours dat kinderen en jongeren worden gestimuleerd en ondersteund om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Strictly Digital


Strictly Digital is één van onze vaste opdrachtgevers voor videoproductie. In samenwerking produceren we verschillende films voor het motormerk Trumph, startup PrakFlyRent en verbouwingsfilm voor het modemerk Esprit

Interesse om met ons samen te werken?

Zij vertrouwen ons

nl_NLDutch