Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

GIF laten maken?

Wil jij je eigen branded Gifjes laten maken? Gifjes zijn een mooie aanvulling op jouw marketingrepertoire. Door gifjes te laten maken versterk je jouw merknaam en vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf. De Gifjes zijn namelijk ook te gebruiken door andere mensen! Gifjes zijn op verschillende kanalen inzetbaar zoals: Instagram, Snapchat, Whatsapp of op je website. Bekijk hieronder de Gifjes die hebben gemaakt voor onder andere Nikon en Landmarkt.

Gifje laten maken

Meer informatie over GIFjes laten maken?

gif nikon

gifje nikon

gif nikon

gif landmarkt

gif landmarkt

gif landmarkt

Hoe ziet het GIF-pakket eruit?

Het gif-pakket bestaat uit een aantal custom branded gifjes, afhankelijk van jouw wensen. Dit kunnen zowel geanimeerde als persoonlijke gifs (jezelf, bedrijfshond of collega) zijn. De gifjes worden volledig in de huisstijl van jouw bedrijf opgeleverd.

Waarom je GIFje laten maken door KrabMedia?

Wij zijn een partner van Giphy, wat betekent dat wij gifjes automatisch kunnen uploaden naar Instagram en Snapchat. Onze animatoren staan klaar voor alle specifieke wensen. Momenteel maken wij Gifjes voor de grootste merken. Dus wil jij jouw eigen branded gifje op Instagram? Neem dan contact met ons op via 085 303 76 27.

Naast GIFjes maken wij ook: promotievideo’s , instructievideo’s , bedrijfsfilms en nog veel meer!

GIFJE

Wat zijn de kosten van een GIFje laten ontwerpen?

Je zult je afvragen wat het laten maken van een gif kost. De kosten van het laten maken van een gifje hangen af van jouw wensen, budget en doelstellingen. Natuurlijk denken we graag met je mee over welk aanbod en kostenplaatje het beste bij je past. Wil je meer informatie over de kosten van het laten maken van jouw gifjes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

1. Kennismaking

Tijd voor een kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en doelstellingen.

2. Ontwerpen

Na de kennismaking gaan onze creatievelingen aan de slag met het ontwerpen van de gifjes.

 

3. Oplevering

Wanneer de gifjes klaar zijn, leveren wij ze volledig in eigen huisstijl op. Daarnaast zijn ze natuurlijk terug te vinden op de betreffende social media kanalen.

 

Vul de offerte in voor jouw GIFjes

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch