Call us: 085 303 76 27 every day between 08:00 - 20:00

Stage Productie & Post-productie


Stage:

KrabMedia is per schoolperiode op zoek naar een stagiair online video. Vind jij het leuk om werkervaring op te doen bij ons jonge en dynamische online videobedrijf? Ben je leergierig, creatief en een echte beelddenker? Dan zouden we het leuk vinden als jij ons team komt versterken!

Over KrabMedia:

KrabMedia is een gecertificeerd leerwerkbedrijf. Sinds 2014 bieden we stageplaatsen aan mbo- en hbo-studenten. KrabMedia is een in Amsterdam gevestigd mediabureau, dat foto- en videocampagnes ontwikkelt voor bedrijven en organisaties. Wij verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering. Naast campagnes ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, aftermovies, educatieve video’s, timelapse-video’s, fotografie, animaties en infographics. Studenten werken bij ons volwaardig mee met een goede begeleiding!

Onze klanten variëren van grote klanten als Provincie Noord-Holland, Voedingscentrum, Nikon en Miele tot kleine start-ups, zoals Big Outdoor Media.


Productie & Post-productie stagiaires:

We zoeken een stagiair, die onze vaste medewerkers komt helpen met de maatwerkvideoproducties voor onze opdrachtgevers. Wij werken met Apple-apparatuur en programma’s uit het Adobe-pakket, zoals Premiere, Photoshop, Illustrator en After Effects. Stagiairs maken kennis met verschillende aspecten in de postproductie. Ook ga je mee op draaidagen en denk je mee tijdens brainstormsessies.

Profiel: creatief, zelfstandig en harde werker.

filmen en monteren.

Overige werkzaamheden: vormgeven, animeren en productie.

Locatie: Amsterdam

School periode: Vanaf september en februari

Opleidingsniveau: Mbo/Hbo

Reageren: Stuur je cv en motivatie naar info@krabmedia.nl

 

Erkend leerbedrijf | Doets Reizen

Wil jij bij ons stage lopen?
Studio
Filmshoot
livestream
Fotorafie
Fotorafie
Food fotografie
Photography
Fotografie keuken
Fotografie keuken
Fotografie kermis
Fotografie kind
Fotografie zakelijk
Fotografie kind
Fotografie showroom
Fotografie showroom
Fotografie straat
bram-berkien-shanice-silva-cruz-nikon
bram-berkien-shanice-silva-cruz-nikon-sport
Food fotografie
Krabmedia