fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Wij brengen jouw verhaal tot leven

KrabMedia is een in Amsterdam gevestigd creatief mediabureau. Wij ontwikkelen foto- en videoproductie campagnes voor bedrijven en organisaties. Wij verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering en verspreiding van de content.

Onze ambitieuze en enthousiaste opdrachtgevers

Interesse om met ons samen te werken?

Videoproductie

Een goed verhaal vertellen, zodat de boodschap van je organisatie op de juiste wijze op je doelgroep overkomt, is ontzettend belangrijk. Wij zijn analytisch sterk, waardoor wij snel de kern van het verhaal kunnen bepalen. Zo kunnen wij een beeldend verhaal produceren in een voor de doelgroep begrijpbare taal. Dat doen wij campagne matig, door middel van een seriestrategie met pakkende verhalen in foto en video.

Word jij ook een van onze ambitieuze en enthousiaste opdrachtgevers? Kom langs voor een gesprek en ontdek het zelf. De koffie staat klaar! KrabMedia is een videoproductiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van videoproducties. Een sterke videoproductie laten maken zorgt ervoor dat je je doelgroep optimaal aanspreekt en kunt overtuigen van jouw boodschap.

 

bedrijfsvideo laten maken

Videomarketing

Naast het produceren van de videocontent zijn wij specialisten in het onder de aandacht brengen van de video’s. Wij ontwikkelen de juiste strategie voor jouw bedrijf, zodat je jouw marketing een boost kunnen door middel van krachtige videomarketing.  Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de juiste videostrategie om je doelstelling te bereiken.

Naast videomarketing ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, instructievideo’s, timelapses, animaties, promotievideo’s en nog veel meer! Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar de laatste video marketing trends? Vraag het onze video marketing experts!

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish