Visual of interactieve infographic laten maken?

Wanneer er een hoop informatie op een overzichtelijke manier weergegeven moet worden, kan het handig zijn om een infographic – ook wel een visual – te laten maken. In een infographic wordt door middel van illustraties, al dan niet ondersteund door teksten, informatie overgedragen. Dat kan in de vorm van kaarten, grafieken, tabellen, foto’s, cijfers etc. etc.

Onze infographics
Voor onze infographics is de input van de klant van essentieel belang. Omdat wij sterk zijn in het analyseren van complexe informatie en we snel de kern uit een tekst kunnen halen, kunnen we vrij snel bepalen welke informatie we in de infographic gaan verwerken. Pas als we dat scherp hebben, beginnen we met het creatieve proces: de ontwikkeling van de stijl. Hierbij bepalen we op welke manier we de informatie beeldend kunnen maken. De uiteindelijke uitwerking wordt gedaan door onze vormgever.

Omdat wij sterk zijn in het analyseren van complexe informatie en we snel de kern uit een tekst kunnen halen, kunnen we vrij snel bepalen welke informatie we in de infographic gaan verwerken.

Interactieve infographic

Interactieve infographics

Indien gewenst kunnen we een infographic ook interactief maken. Dat betekent dat de gebruiker extra informatie krijgt door een actie uit te voeren, zoals een (klik)beweging van de muis op/ over bepaalde objecten waarna nieuwe informatie zichtbaar wordt.

Meer interactieve content:

 

 

Direct een offerte aanvragen