Visual of interactieve infographic laten maken?

Als je veel informatie op een overzichtelijke manier wilt weergeven, is een visuele infographic de perfecte oplossing. Deze bestaat uit illustraties, eventueel ondersteund door teksten. Hierbij kun je gebruikmaken van kaarten, grafieken, tabellen, foto’s en meer. 

Als je in de infographic extra informatie wilt verschaffen aan de gebruiker, kan dat door middel van het invoegen van opspringende informatievensters. Dat heet een interactieve infographic. De gebruiker dient namelijk ergens op te klikken of overheen te schuiven met zijn muis als hij die informatie wil zien. Onze infographic designers staan voor je klaar! 

Onze werkwijze bij het maken van een infographic: 
Jouw informatieve inbreng is essentieel. Daarmee gaan we namelijk aan de slag. Aangezien wij analytisch sterk zijn, filteren we heel snel de belangrijkste informatie uit de opgegeven informatie. Daarna beginnen met het creatieve proces: de ontwikkeling van de stijl. Dat houdt in dat we bepalen op welke wijze we de informatie beeldend gaan maken. De uiteindelijke uitwerking van de bedachte stijl is in handen van onze vormgever.

Onze infographic designers maken infographics voor Publistat, ISKO en de Provincie Noord-Holland. Gemiddeld maken we 4 infographics per maand.

Infographics designs

infographic laten maken krabmedia
Vluchtelingenwerk interactieve video kaart
interactieve kaart Uva

Infographic design ISKO VITAL


Voor ISKO hebben onze infographic designers drie infographics ontworpen (en een animatie) om het product te presenteren aan defensie als ‘Next generation of clothing’.

Het product:

ISKO Vital™ is het innovatieve platform voor stof- en kledingtechnologie dat ’s werelds eerste geweven compressieproductsysteem levert.

Infographic design Publistat

Publistat is één van onze vaste opdrachtgever in het maken van infographics. Onze infographic designers maken voor Publistat ontwerpen voor:

maar ook visualiseren onze infographic designers eigen onderzoek van Publistat zoals social media kanalen CEO’s en Bestuurders.

Publistat is een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in media-analyse en mediamonitoring. Voor diverse klanten analyseert Publistat items met vermeldingingen in de media.

Direct een offerte aanvragen