Visual of interactieve infographic laten maken?

Als je veel informatie op een overzichtelijke manier wilt weergeven, is een visuele infographic de perfecte oplossing. Deze bestaat uit illustraties, eventueel ondersteund door teksten. Hierbij kun je gebruikmaken van kaarten, grafieken, tabellen, foto’s en meer.

Als je in de infographic extra informatie wilt verschaffen aan de gebruiker, kan dat door middel van het invoegen van opspringende informatievensters. Dat heet een interactieve infographic. De gebruiker dient namelijk ergens op te klikken of overheen te schuiven met zijn muis als hij die informatie wil zien. 

 

Onze werkwijze
Jouw informatieve inbreng is essentieel. Daarmee gaan we namelijk aan de slag. Aangezien wij analytisch sterk zijn, filteren we heel snel de belangrijkste informatie uit de opgegeven informatie. Daarna beginnen met het creatieve proces: de ontwikkeling van de stijl. Dat houdt in dat we bepalen op welke wijze we de informatie beeldend gaan maken. De uiteindelijke uitwerking van de bedachte stijl is in handen van onze vormgever.

Wij maken infographics voor Publistat (ING en NAM) en de Provincie Noord-Holland. Gemiddeld maken we 3 infographics per maand.

Infographics

infographic laten maken krabmedia
Vluchtelingenwerk interactieve video kaart
interactieve kaart Uva

ISKO VITAL


Voor ISKO hebben we drie infographics ontworpen (en een animatie) om het product te presenteren aan defensie als ‘Next generation of clothing’.

Het product:

ISKO Vital™ is het innovatieve platform voor stof- en kledingtechnologie dat ’s werelds eerste geweven compressieproductsysteem levert.

Publistat

Publistat is één van onze vaste opdrachtgever in het maken van infographics. Voor Publistat ontwerpen we infographics voor:

maar ook visualiseren we eigen onderzoek van Publistat zoals social media kanalen CEO’s en Bestuurders.

Publistat is een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in media-analyse en mediamonitoring. Voor diverse klanten analyseert Publistat items met vermeldingingen in de media.

Direct een offerte aanvragen