Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Videoserie laten maken?

Als merk of organisatie wil je je doelgroep betrekken bij wat je te vertellen hebt. Als je boodschap veel belangrijke details bevat, is het verstandig deze te verspreiden over meerdere berichten. Een serie bestaat uit meerdere foto’s of video’s, die dienen als unieke content voor alle soorten media, on- en offline gebruik en voor op televisie. Door het inzetten van goede online videoseries/ content en regelmatig plaatsen daarvan, gaat je merk, dienst of product meer leven bij de doelgroep en dat resulteert in extra verkoop. Daarnaast moet die content interessant zijn voor de doelgroep, zonder dat er te veel wordt afgeweken van het doel, dat je met de video’s wilt bereiken.

  • Video’s maken content persoonlijk.
  • Video’s zorgen ervoor dat u beter gevonden wordt in Google.
  • Video’s zijn goed deelbaar.

Wij maken de videoserie NRC-fotowedstrijd in samenwerking met Kamera Express en Nikon.

Contentstrategie

Voor een optimale contentstrategie is het belangrijk om tekst, foto en video met elkaar te combineren. Met onze ervaring daarin produceren wij een op je doelgroep gerichte content, die raakt. Hierbij kun je denken aan raad-en-win-acties, informatieve video’s als tips en tricks, een portretserie of impressievideo’s van diensten om de kijker ertoe te zetten van deze diensten gebruik te maken. Als je kijkers je kanaal gaan volgen, delen en erover gaan praten met hun sociale en zakelijke omgeving, verwerf je steeds meer naamsbekendheid.

Voorbeelden

Promotievideo serie – Nederland fotografeert


In opdracht voor Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij vanaf 2017 elke maand video’s voor de NRC-fotowedstrijd: ‘Nederland fotografeert’.

Doel promotievideoMensen enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd.

Verhaallijn main: In de video’s zien we een fotograaf, fotografietips geven over het thema van de maand. De fotograaf is de inspirator naar de kijker en vertelt enthousiast over zijn/haar fotografie. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

Werkzaamheden: Concept, casting, script, regie, filmen, animatie en montage.

Eindproducten per maand:

Assets video: Lange video (max 4.00) + Nikon logo (16-9), 30 sec video + Nikon logo + ondertiteling (1-1), Tip 1 + Nikon Logo + ondertiteling  (16-9 + vertical), Tip 2 + Nikon Logo + ondertiteling (16-9 + vertical), 30 sec (Combi van de teaser + oproep fotograaf) + ondertiteling (vertical), Teaser 15 sec (vertical) en Q&A oproep 15 sec (vertical)

Assets fotografie: 15 Behind the scenes foto’s, 3 HERO afbeeldingen + what’s in the bag (Facebook carrousel) (1-1), Portretfoto’s, WITB foto en 17 foto’s fotograaf (shootdag)

Voorbeelden

Fotografie straat
Fotografie straat
DSC_4968
Fotografie kind
NikonMonica2
Mladen Pikulic Tulin 4
fotoselectie_chris_konig_thema_buiten-17
Ranomi Kromowidjojo (NED)
Fotografie kind
bram-berkien-shanice-silva-cruz-nikon-sport
Sushilla Kouwen
HEAD
foto9f11
HR_Nederland_werkt_Sandervanwettum
Sushilla Kouwen
nikon_nederlandheeftlief_highres
Foodtruck
Appelcake met citroencreme en rood fruit 1 5x7

Miniserie Eerste hapjes voor het Voedingscentrum


In opdracht voor het Voedingscentrum hebben we een miniserie geproduceerd, bestaande uit 4 korte, praktische filmpjes over eerste hapjes.

Doelgroep

We richten ons op ouders met kinderen in de hapjes fase (van 4 maanden tot 1 jaar). Van 4-6 maanden geven ouders hun kind eerste kleine oefenhapjes. Deze hapjes bouwen ze langzaam op tot dat het kind gewoon met de pot mee-eet als het 1 jaar is.

Doel

Ouders geven hun kind na het zien van de filmpjes hapjes op een manier die aansluit bij de adviezen van het Voedingscentrum, om zo de smaakontwikkeling van hun kind optimaal te stimuleren en de kans dat hij later gevarieerd en gezond eet te vergroten.

Werkzaamheden: Concept, script, casting, regie, productie en post-productie.

Direct een offerte aanvragen

    nl_NLDutch
    en_GBEnglish nl_NLDutch