Video laten monteren?

Wil jij een video laten monteren en kan je hulp gebruiken bij het editen of monteren van je vlogs en video’s? Wij monteren video van bestaande beelden, beelden die via het hoofdkantoor binnenkomen, vlogs editen uitbesteden of ondertiteling toevoegen aan bestaande content. Dit doen we voor de grootste merken!

Video laten monteren

  • Omzetten van een andere taal naar het Nederlands.
  • Vlogs editen uitbesteden.
  • Zelf gefilmd (mobiele telefoon) en het monteren uitbesteden.
  • Huidige bedrijfsfilm om laten zetten naar pre-roll (6, 15 of 30 seconden) of verticale of vierkante versie.
  • Video laten ondertitelen. We kunnen het dan als .SRT-bestand aanleveren, zodat je dit kunt aan- of uitzetten in de videospeler of permanent kunt toevoegen in het bestand zelf. Ook is het mogelijk om deze in de video te branden.

Wij hermonteren films die vanuit het hoofdkantoor van Nikon komen.

Video of vlog laten bewerken of monteren


Video laten bewerken

Wil jij je focussen op het creëren van leuke videocontent in plaats van het editen en meer tijd overhouden om leuke dingen te doen? Ben je meer dan een halve dag kwijt aan vlogs editen en nog steeds niet tevreden? Wij monteren met de beste apparatuur en onze editors kosten €75,- per uur. We maken gebruik van het Creative Cloud-pakket van Adobe en werken met de snelste computers van Apple om een professionele videomontage en unieke film of vlog te editen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in videomontage, bieden hoge kwaliteit en bewerken video’s naar je wens.

Voorbeelden:

Nikon clean content

In opdracht voor Nikon Nederland voorzien wij alle clean versies die via het hoofdkantoor binnenkomen komen van titels en ondertitels.

Triumph - SCRAMBLER1200

In opdracht voor Strictly Digital hebben wij verschillende commercials van het motormerk Triumph een her-motage gemaakt. Geschikt voor TV en online-ads.

Money 2020 Europe Rabobank

In samenwerking met eventmybrand hebben we voor de Rabobank een event aftermovie gemaakt van Money 2020. Alles is gefilmd met mobile telefoons van verschillende medewerkers en gemonteerd to een korte video.

Vlog: Armin van Buuren over een nummer componeren

In opdracht van Young Crowds monterde we een videovlog van Armin van Buuren of het componeren van een nummer.

Z-Tour Bas Uijlings

In opdracht voor Nikon hebben we 7 video’s gemonteerd als opkomst video voor de fotografen bij de tour van de nieuwe Z6 & Z7 camera’s.

Montage actie IJsland

In opdracht van Nikon monteerde we beelden die aangekocht waren van een fotograaf tot een succesvolle actie.

Direct een offerte aanvragen

Video laten editen

Op zoek naar een bedrijf dat op een professionele manier jouw video’s kan monteren? Krabmedia biedt een video montage service aan waarin we ook vlogs editen. Heb je verschillende video’s zelf opgenomen en wil je deze tot één video laten bewerken? Ook zorgt Krabmedia ervoor dat jouw video’s bewerkt worden zoals jij dat wenst.

Kosten video laten monteren

Benieuwd wat het kost om een video te laten monteren? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.