Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Video laten monteren?

Opzoek naar een bedrijf dat op een professionele manier jouw video’s kan editen/monteren zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken? Je kan deze video bij ons laten monteren:

🦀 Zelf geschoten beelden laten monteren/editen
🦀 Bestaande beelden her monteren/editen
🦀 Beelden die van het hoofdkantoor binnen komen voorzien ondertiteling
🦀 Vlogs editen of vlogs monteren
🦀 Uitbesteden editen

Of anders daag ons uit! Wij toveren jouw beeldmateriaal om tot een unieke video doormiddel van professionele videomontage. KrabMedia is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het monteren van video’s. Wij editen maandelijks video’s voor de grootste merken zoals Nikon en Miele.

Video-laten-monteren2

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw edit

  Wil jij jouw content laten editen?

  Jouw edit in 3 stappen

  1. Kennismaking

  Tijd voor een kennismaking. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we jouw wensen en het doel van de video.

  2. Montage

  In deze fase analyseren we de content en kiezen we de beste beelden en monteren we het tot een unieke video. De combinatie van beeld en geluid zijn hierbij essentieel.

  3. Oplevering

  Je video is klaar! Tijd om je video te uploaden en mensen te overtuigen van jouw verhaal.

   

  Video laten bewerken?

  Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van video’s bewerken in onze video montage service:

  🦀 Omzetten van een andere taal naar het Nederlands (of omgekeerd)
  🦀 Vlogs editen uitbesteden
  🦀 Zelf gefilmd ( of mobiele telefoon) en het monteren uitbesteden
  🦀 Huidige bedrijfsfilm om laten zetten naar pre-roll (6, 15 of 30 seconden) of verticale voor Instagram stories, Facebook of LinkedIn
  🦀 Video laten ondertitelen. We kunnen het dan als .SRT-bestand aanleveren, zodat je dit kunt aan- of uitzetten in de videospeler, permanent kunt toevoegen in het bestand zelf of erin branden
  🦀 Geluid op hetzelfde niveau brengen en opschonen spraak
  🦀 Kleurcorrectie op geschoten materiaal

   

  video laten bewerken

  Wat kost een video laten monteren?

  De keuze voor het productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, videomateriaal, budget en doelstellingen. Het totale kostenplaatje van de videomontage hangt hier dus volledig van af.

  Meer weten over de mogelijkheden? Vul de offerte in en ontvang dezelfde dag een reactie. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Bel ons dan via 085 303 76 27.

  Hoe lang duurt het laten editen van een video?

  Hoe lang het laten monteren van een video duurt is vooraf lastig te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van het aangeleverde materiaal, het aantal video’s, de duur van de video’s, kleurcorrecties, de keuze van animatie en de muzieklicentie. Gemiddeld monteren wij simpele filmpjes in 4 – 8 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Waarom video’s laten monteren door KrabMedia?

  Wil jij je focussen op het creëren van leuke videocontent in plaats van het editen en daardoor meer tijd overhouden om leuke dingen te doen? We maken gebruik van het Creative Cloud-pakket van Adobe en werken met de snelste computers van Apple om een professionele videomontage en unieke film of vlog te editen. KrabMedia in 3 woorden:

  🦀 Klantgericht
  🦀 Creatief
  🦀 Snel

  Wij zijn namelijk gespecialiseerd in videomontage, bieden edits op hoge kwaliteit en bewerken video’s naar je wens.