fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Vacaturevideo

Door een vacature of een recruitmentvideo te laten maken, enthousiasmeer je toekomstige werknemers en bespaar je jouw huidige recruiters enorm veel tijd. Met een vacaturevideo geef je jouw bedrijf een gezicht en creëer je een stukje beleving. Dat resulteert in betere, geschikte kandidaten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van recruitment en vacaturevideo’s. Dit doen we al jaren voor andere bedrijven als KLM en Finnt.

Wil je meer informatie over jouw vacaturevideo? Vul het formulier in en ontvang vandaag nog een reactie!

 

Ook een vacaturevideo laten maken?

Fotografie zakelijk

 

Wat zijn de kosten van een vacaturevideo laten maken?

Wat het kost om een vacaturevideo te laten maken? Dat is vooraf lastig in te schatten. De kosten van een recruitmentvideo of vacaturevideo hangen af van jouw wensen. De factoren die kosten beïnvloeden zijn: het aantal vacaturevideo’s, de duur, de montagetijd, de locatie en de omvang van de crew.

Benieuwd naar de kosten van jouw vacaturevideo? Geef ons een belletje via 085 303 76 27.

Voorbeelden Recruitmentvideo's

Recruitmentvideo KLM

Voor KLM hebben we een informatieve video geproduceerd over een traineeship.

 

Recruitmentvideo Finnt

Voor Finnt hebben we een recruitmentvideo geproduceerd over het werken bij Finnt.

 

Recruitmentvideo Bersama

Voor Bersama Kuat hebben we een aantal social video’s gemaakt voor de campagne #ikzorg.

 

Recruitmentvideo Springest

Voor Springest maakte wij een vacaturevideo om verschillende mensen te werven.

 

1. Kennismaking
Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Wij gaan altijd eerst een oriënterend gesprek aan en bepalen hierin de boodschap die jij over wilt brengen met jouw vacaturevideo.

2. Concept
Wanneer we een helder beeld hebben over wie jouw organisatie is en hoe we de recruitmentvideo het beste vorm kunnen geven, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat hierop aansluit en die jouw boodschap perfect overbrengt.

3. Script
Na het gesprek vertalen wij dit naar concept en schrijven we het script. Het script wordt geschreven in de juiste tone-of-voice. Script klaar, tijd voor de volgende stap, de opnames.

4. Opnames
De dag(en) waar het allemaal om draait. Wij komen op locatie om de opnames te maken. Onze filmcrew brengt het script vakkundig in beeld en neemt de volledige productie uithanden.

5. Montage
Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de aller beste shots uit te kiezen en er een pakkend geheel van te maken.

 

6. Oplevering
Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de vacaturevideo volledig in de juiste huisstijl op. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

recruitmentvideo

 

Hoelang duurt het laten maken van een vacaturevideo?

Hoelang het laten maken van een vacaturevideo duurt, is zonder de benodigde informatie lastig te bepalen. Afhankelijk van jouw wensen is de recruitmentvideo of vacaturevideo meestal binnen één a twee weken klaar. Haast? Neem contact met ons op! Wij houden van korte lijntjes, dit betekent dat wanneer we snel moeten schakelen, de vacaturevideo sneller opgeleverd kan worden.

Waarom een vacaturevideo laten maken?

Geschikte werknemers vinden kan een lastige opgave zijn. Het kan ook voorkomen dat je te veel sollicitaties binnenkrijgt, terwijl je daar helemaal niet op zit te wachten. Een grote ontwikkeling op het gebied van recruitment is het inzetten van video. Potentiële nieuwe collega’s willen een kijkje kunnen nemen in het bedrijf en de sfeer een beetje proeven. Het laten maken van een vacaturevideo zorgt hiervoor.

Waarom jou vacaturevideo laten maken door KrabMedia?

Door onze jarenlange ervaring in het maken van recruitmentvideo’s zijn we analytisch erg sterk en zijn we in staat snel tot de kern van de boodschap te komen. Onze kracht ligt in het actieve meedenken, ondersteunen en uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces. KrabMedia ontwikkelt al jaren doelgerichte ‘werken bij’ videocampagnes voor de grootste merken.  Naast recruitmentvideo’s ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, educatieve video’s, timelapse video’s, aftermovies, animaties, infographics en nog veel meer!

videomark

Vraag nu een offerte aan voor jouw vacaturevideo

    nl_NLDutch