Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Recruitmentvideo

Door een vacature of een recruitmentvideo te laten maken, enthousiasmeer je toekomstige werknemers en bespaar je jouw huidige recruiters enorm veel tijd. Met een vacaturevideo geef je jouw bedrijf een gezicht en creëer je een stukje beleving. Dat resulteert in betere, geschikte kandidaten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van recruitment en vacaturevideo’s. Dit doen we al jaren voor andere bedrijven als KLM en Finnt.

Wil je meer informatie over jouw vacaturevideo? Vul het formulier in en ontvang vandaag nog een reactie!

 

Ook een vacaturevideo laten maken?

Jouw recruitmentvideo in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Wij gaan altijd eerst een oriënterend gesprek aan en bepalen hierin de boodschap die jij over wilt brengen met jouw vacaturevideo.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben over wie jouw organisatie is en hoe we de recruitmentvideo het beste vorm kunnen geven, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat hierop aansluit en die jouw boodschap perfect overbrengt.

3. Script

Na het gesprek vertalen wij dit naar concept en schrijven we het script. Het script wordt geschreven in de juiste tone-of-voice. Script klaar, tijd voor de volgende stap, de opnames.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Wij komen op locatie om de opnames te maken. Onze filmcrew brengt het script vakkundig in beeld en neemt de volledige productie uithanden.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de aller beste shots uit te kiezen en er een pakkend geheel van te maken.

 

6. Oplevering

Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de vacaturevideo volledig in de juiste huisstijl op. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Fotografie zakelijk

Wat zijn de kosten van een vacaturevideo laten maken?

Wat het kost om een vacaturevideo te laten maken? Dat is vooraf lastig in te schatten. De kosten van een recruitmentvideo of vacaturevideo hangen af van jouw wensen. De factoren die kosten beïnvloeden zijn: het aantal recruitmentvideo’s, de duur, de montagetijd, de locatie en de omvang van de crew.

 

Hoelang duurt het laten maken van een recruitmentvideo?

Hoelang het laten maken van een vacaturevideo duurt, is zonder de benodigde informatie lastig te bepalen. Afhankelijk van jouw wensen is de recruitmentvideo of vacaturevideo meestal binnen één a twee weken klaar.

Waarom een vacaturevideo laten maken?

Geschikte werknemers vinden kan een lastige opgave zijn. Een grote ontwikkeling op het gebied van recruitment is het inzetten van video. Potentiële nieuwe collega’s willen een kijkje kunnen nemen in het bedrijf en de sfeer een beetje proeven. Het laten maken van een vacaturevideo zorgt hiervoor.

recruitmentvideo

videomark

Waarom jou vacaturevideo laten maken door KrabMedia?

Door onze jarenlange ervaring in het maken van recruitmentvideo’s zijn we analytisch erg sterk en zijn we in staat snel tot de kern van de boodschap te komen. Onze kracht ligt in het actieve meedenken, ondersteunen en uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces. KrabMedia ontwikkelt al jaren doelgerichte ‘werken bij’ videocampagnes voor de grootste merken.  Naast recruitmentvideo’s ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, educatieve video’s, timelapse video’s, aftermovies, animaties, infographics en nog veel meer!

Vraag nu een offerte aan voor jouw vacaturevideo