Timelapse of hyperlapse laten maken?

Bij een timelapse worden er meerdere foto’s vanaf één locatie gemaakt, die vervolgens worden samengevoegd tot een filmpje. Doordat er een bepaalde tijd tussen de foto’s zit, krijgt de film een versneld effect waardoor elementen zichtbaar worden die men normaalgesproken niet ziet, zoals overtrekkende wolken of een zonsondergang. Wanneer de camera tijdens het maken van de foto’s steeds een stukje wordt verplaatst, spreken we van een hyperlapse. De verplaatsing van de camera zorgt ervoor dat de video een extra dimensie krijgt. Wij doen dit zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Als we vliegen, vliegen wij bijvoorbeeld een aantal keer hetzelfde rondje.

Onze timelapse video’s
De tijd die we kwijt zijn aan het maken van een timelapse of hyperlapse varieert van een paar minuten tot weken of maanden. Wilt u bijvoorbeeld een paar mooie versnelde beelden van een stad of de lucht in een video toevoegen, dan kunnen we dat vrij snel opnemen en maken we om een bepaald aantal seconden of minuten een foto. Maar als u een bijvoorbeeld een bouwproces wil laten vast leggen kan dat gerust enkele maanden duren. In geval van dit laatste maken we elke dag één of twee foto.

Bekijk ook onze andere diensten: Bedrijfsfilm, Productvideo, Educatieve video

Wij produceren timelapse voor Big Outdoor Media, maar ook hypelapse voor de Rabobank.

Langetermijn- of bouwtimelapse:

bouwtimelapse
#Miele Experience Center Amsterdam lange termijn timelapse.

En als je een langetermijnproject wil laten vastleggen, zoals een bouwproces, dan kan dat enkele maanden duren. In dat geval schieten we als het buiten licht is elke dag of elk uur één foto.

Met onze waterbestendige camera’s kunnen wij foto’s en filmpjes in 4k maken en ’s nachts en overdag met inplanbare schema’s werken. De camera kan één maand zonder stroom, maar kan ook aangesloten worden op een lichtnet of zonnepaneel.

Voorbeelden van timelapse video's

Rabobank hyperlapse video

In opdracht van Rabobank Amsterdam hebben we een hyperlapse video gemaakt over de veranderingen binnen Rabobank Amsterdam.

Timelapse Easyshipping header website

In opdracht van Kornuiten hebben wij een timelapse header ontwikkeld voor de website van Easyshipping.

Big Outdoor Media - Timelapse SWATCH

In opdracht voor Big Outdoor Media hebben we twee verschillende timelapse geproduceerd. 1 van het graffiti spuiten (10 dagen lang) en 1 van het doek ophangen (4 uur lang).

Big Outdoor Media - Timelapse P.C. Hooftstraat

In opdracht voor Big Outdoor Media hebben we een timelapse video gemaakt van het ophangen van een doek op de P.C. Hooftstraat.

Direct een offerte aanvragen