Timelapse of hyperlapse laten maken?

Bij een timelapse worden er meerdere foto’s vanaf één locatie gemaakt, die vervolgens worden samengevoegd tot een filmpje. Doordat er een bepaalde tijd tussen de foto’s zit, krijgt de film een versneld effect waardoor elementen zichtbaar worden die men normaalgesproken niet ziet, zoals overtrekkende wolken of een zonsondergang. Wanneer de camera tijdens het maken van de foto’s steeds een stukje wordt verplaatst, spreken we van een hyperlapse. De verplaatsing van de camera zorgt ervoor dat de video een extra dimensie krijgt.

Onze timelapse video’s
De tijd die we kwijt zijn aan het maken van een timelapse of hyperlapse varieert van een paar minuten tot weken of maanden. Wilt u bijvoorbeeld een paar mooie versnelde beelden van een stad of de lucht in een video toevoegen, dan kunnen we dat vrij snel opnemen en maken we om een bepaald aantal seconden of minuten een foto. Maar als u een bijvoorbeeld een bouwproces wil laten vast leggen kan dat gerust enkele maanden duren. In geval van dit laatste maken we elke dag één of twee foto.

De tijd die we kwijt zijn aan het maken van een timelapse of hyperlapse varieert van een paar minuten tot weken of maanden.

Voorbeelden van timelapse video's

Rabobank

Easyshipping

Big Outdoor Media - Timelapse P.C. Hooftstraat

De Loosdrechtse Plassen

Koningsdag aan het IJ

Direct een offerte aanvragen