fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Timelapse laten maken?

Een professionele timelapse video kan je bijvoorbeeld laten maken van een:

✅ Bouwtimelapse, een timelapse van een verbouwing
✅ Timelapse van de opbouw van een evenement
✅ Timelapse van een ander proces

Een timelapse is de ideale manier om een langdurig proces in enkele seconden te laten zien. KrabMedia is de specialist op het gebied van timelapse video’s. Wij maken timelapse en hyperlapse video’s voor onder andere SWATCH en de Rabobank. Er zijn veel mogelijkheden en daar helpen wij je graag bij verder. Neem telefonisch contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat we samen kunnen brainstormen over jouw project.

Ook een timelapse video laten maken?

bouwtimelapse

Wat zijn de kosten van een timelapse?

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat de kosten van een timelapse video zijn. Dit hangt volledig af van jouw behoeften. Welke locatie? Hoeveel dagen, weken, maanden of jaren? Hoeveel camera’s zijn er nodig?  Hoe vaak moeten we langs komen om de camera leeg te halen? Moet de camera tussendoor verplaatst worden? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten. Wil je meer weten over de kosten van een timelapse video? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de tarieven van een een timelapse video.

Bekijk onze timelapse video's

Timelapse Klimaatplafonds HC KP

Voor HC KP Klimaatfonds maakte wij een timelapse.

Timelapse Big Outdoor Media

Voor Big Outdoor Media hebben we een timelapse video gemaakt.

Timelapse SWATCH

Voor Big Outdoor Media hebben wij meerdere timelapses gemaakt.

Timelapse Moco Museum

In opdracht van Moco hebben wij een timelapse ontwikkeld voor de heropening.

1. Kennismaking

Tijd voor een kennismaking!  Dit kan zowel telefonisch, als bij ons op kantoor in Amsterdam-West. Hier bekijken we samen jouw wensen en het doel van de timelapse video.

2. Installatie

Na de kennismaking is het tijd om de timelapse camera’s te installeren. Wij komen de camera’s zelf bij jou op locatie bevestigen, om het proces optimaal vast te leggen.

3. Opnames

De timelapse camera’s zijn geïnstalleerd en staan perfect gepositioneerd. De opnames kunnen beginnen!

4. Live meekijken

Wanneer de opnames zijn begonnen, is het mogelijk de camera’s op afstand te monitoren en het proces live te volgen.

5. Montage

Wanneer alles is vastgelegd komen we de timelapse camera’s ophalen en is het tijd voor onze editors om de beste beelden te selecteren waarin visueel het meest gebeurt.

 

6. Oplevering

Jouw timelapse video is klaar! Tijd om de video te uploaden en mensen kennis te laten maken met jouw proces.

 

Bouw timelapse laten maken

En als je een langetermijnproject wil laten vastleggen, zoals een bouwproces, dan kan dat enkele maanden duren. In dat geval schieten we als het buiten licht is elke dag of elk uur een paar foto’s. Met onze waterbestendige camera’s kunnen wij foto’s en video’s in 6k maken en ’s nachts en overdag met vooraf ingestelde schema’s werken. De camera kan één maand zonder stroom, maar kan ook aangesloten worden op een lichtnet of zonnepaneel.

Met timelapse video’s kan je processen laten zien die normaal met het blote oog niet waar te nemen zijn. Dit varieert van een complex bouwproces. Een timelapse (live) video is uitermate geschikt voor websites, online projectpresentaties en social media.

De timelapse video’s van KrabMedia

De tijd die we kwijt zijn aan het maken van een timelapse of hyperlapse varieert van een paar minuten tot weken of maanden. Wil je bijvoorbeeld een paar mooie, versnelde beelden van de stad of de lucht in een video toevoegen, dan kunnen we dat vrij snel opnemen en maken we om de paar seconden of minuten een foto. Wil je een een bouwproces laten vastleggen, dan kan dat enkele maanden duren. In dit geval maken we elke dag één of twee foto’s.

Hyperlapse laten maken?

Wanneer de camera tijdens het maken van de foto’s steeds een stukje wordt verplaatst, spreken we van een hyperlapse. De verplaatsing van de camera zorgt ervoor dat de video een extra dimensie krijgt. Wij doen dit zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Als we vliegen, vliegen wij bijvoorbeeld een aantal keer hetzelfde rondje.

Hoelang duurt het laten maken van een timelapse video?

Time lapse

Hoelang het maken van een timelapse video duurt? Dit hangt volledig af van de duur van jouw project. Het ene bouwproject of evenement duurt natuurlijk langer dan het andere. Wanneer het gehele project is vastgelegd, kan de video binnen één tot enkele dagen door ons worden opgeleverd met mooie bijpassende muziek. Het is mogelijk om elke maand een edit te ontvangen om de voortgang te kunnen delen op, bijvoorbeeld, op social media.

Waarom jouw timelapse laten maken door KrabMedia?

Een perfecte time lapse vereist duidelijke communicatie. Wij houden van korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn wij in staat de camera’s te monitoren voor de beste kwaliteit. Ieder project is uniek. Het is elke keer weer een uitdaging om een originele en hoogwaardige time lapse te maken en wij gaan die uitdaging graag aan!

Bekijk ook onze andere diensten: Bedrijfsfilm, Productvideo, Educatieve video.

Vraag een offerte aan voor jouw timelapse

    nl_NLDutch