Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Timelapse laten maken?

Een professionele timelapse video laten maken van bijvoorbeeld een:

  • bouw timelapse van een bouwproject of verbouwing
  • evenement opbouwen timelapse
  • of een ander proces?

Een time lapse is de ideale manier een langdurig proces in enkele seconden te laten zien. KrabMedia is de specialist op het gebied van timelapse video’s. Wij maken timelapse en hyperlapse video’s voor onder andere SWATCH en de Rabobank. Er zijn veel mogelijkheden en daar helpen wij je graag bij verder. Neem telefonisch contact met ons op of kom langs voor een kop koffie zodat we samen kunnen brainstormen over jouw project.

 

time lapse video

Ook een timelapse video laten maken?

bouwtimelapse

Wat zijn de kosten van een timelapse?

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat de kosten van een timelapse video zijn. Dit hangt volledig af van jouw behoeften. Welke locatie? Hoeveel dagen, weken, maanden of jaren? Hoeveel camera’s zijn er nodig?  Hoe vaak moeten we langs komen om de camera leeg te halen? Moet de camera tussendoor verplaatst worden? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten. Wil je meer weten over de kosten van een timelapse video? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de tarieven van een een timelapse video.

Bekijk onze timelapse video's

Rabobank hyperlapse video

Voor de Rabobank Amsterdam hebben we een hyperlapse video gemaakt.

Timelapse Big Outdoor Media

Voor Big Outdoor Media hebben we een timelapse video gemaakt.

Timelapse SWATCH

Voor Big Outdoor Media hebben meerdere timelapses gemaakt.

Timelapse Easyshipping

In opdracht van Kornuiten hebben wij een timelapse header ontwikkeld voor Easyshipping.

De timelapse video’s van KrabMedia

De tijd die we kwijt zijn aan het maken van een timelapse of hyperlapse varieert van een paar minuten tot weken of maanden. Wilt u bijvoorbeeld een paar mooie versnelde beelden van een stad of de lucht in een video toevoegen, dan kunnen we dat vrij snel opnemen en maken we om een bepaald aantal seconden of minuten een foto. Maar als u een een bouwproces wil laten vast leggen kan dat gerust enkele maanden duren. In geval van dit laatste maken we elke dag één of twee foto.

Langetermijn- of bouwtimelapse laten maken?

En als je een langetermijnproject wil laten vastleggen, zoals een bouwproces, dan kan dat enkele maanden duren. In dat geval schieten we als het buiten licht is elke dag of elk uur één foto. Met onze waterbestendige camera’s kunnen wij foto’s en filmpjes in 4k maken en ’s nachts en overdag met inplanbare schema’s werken. De camera kan één maand zonder stroom, maar kan ook aangesloten worden op een lichtnet of zonnepaneel.

Meer informatie over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog een offerte in je mailbox.

Hyperlapse laten maken?

Wanneer de camera tijdens het maken van de foto’s steeds een stukje wordt verplaatst, spreken we van een hyperlapse. De verplaatsing van de camera zorgt ervoor dat de video een extra dimensie krijgt. Wij doen dit zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Als we vliegen, vliegen wij bijvoorbeeld een aantal keer hetzelfde rondje.

Hoelang duurt het laten maken van een timelapse video?

Hoelang het maken van een timelapse video duurt? Ook dit hangt volledig af van de duur van jouw project. Het ene bouwproject of evenement duurt natuurlijk langer dan het andere. Wanneer het gehele project is vastgelegd kan de video binnen één tot enkele dagen door ons worden opgeleverd met mooie bijpassende muziek. Het is mogelijk om elke maand een edit te ontvangen om de voortgang te kunnen delen voor bijvoorbeeld op social media.

Waarom jouw timelapse laten maken door KrabMedia?

Een perfecte time lapse vereist duidelijke communicatie. Wij houden van korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn wij instaat de camera’s te monitoren voor optimale kwaliteit. Ieder project is anders en het is iedere keer weer een uitdaging een unieke en hoogwaardige time lapse te maken, een uitdaging die wij maar al te graag aan gaan!

Bekijk ook onze andere diensten: Bedrijfsfilm, Productvideo, Educatieve video.

Time lapse

Waarom een timelapse video laten maken?

Met timelapse video’s kun je processen laten zien die normaal met het blote oog niet waar te nemen zijn. Dit varieert van een complex bouwproces tot de transitie van dag naar nacht. Een time lapse video is een krachtig middel om inzicht te geven in bepaalde bedrijfsprocessen en zijn uitermate geschikt voor websites, online projectpresentaties en social media.

Vraag een offerte aan voor jouw timelapse