fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Testimonial

Een testimonial laten maken is de ideale manier om vertrouwen te creëren bij je potentiële klanten. Want wie kan jouw verhaal nou beter verkopen dan een tevreden klant? Met testimonials kunnen klanten vertellen over hun ervaringen en de werkwijze van jouw bedrijf. Wij zijn specialisten in het maken van testimonials en doen dit al jaren voor onder andere Vluchtelingwerk Nederland en SLO.

Meer informatie over het laten maken van een testimonial of videoreview? Neem dan contact met ons op.

Ook een testimonial laten maken?

videoreviews

 

Kosten testimonial laten maken?

Een van de eerste vragen die we vaak krijgen is wat een testimonial laten maken kost. Dit is vooraf lastig in te schatten zonder dat wij uw wensen in kaart hebben. Er zijn namelijk een aantal factoren die de kosten beïnvloeden. Denk hierbij aan het aantal testimonials, de locatie, de omvang van de crew, de duur van de testimonials en de montage tijd. Om de kosten te drukken nemen we vaak meerdere testimonials op één draaidag op.

Benieuwd naar de kosten van jouw testimonial? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog het kostenplaatje van jouw testimonial in je mailbox.

Testimonials

Testimonials Prinses Christina Concours

Testimonials Panta Rhei

Videoreviews Vluchtelingenwerk

1. Kennismaking
Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld jouw bedrijf.  Hier kunnen we samen bepalen welke krachten benadrukt dienen te worden in de testimonial(s).

2. Concept
Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkend concept bij te bedenken dat volledig aansluit op jouw wensen.

3. Script
Wanneer het concept helder is, is het tijd om het concept om te zetten in een script. Het script wordt geschreven in de juiste tone-of-voice en in de huisstijl van jouw bedrijf. Script klaar, tijd voor de volgende stap, de opnames.

4. Opnames
Dit is de dag waar het allemaal om draait. Wij komen goed voorbereid aan op de gewenste locatie om het script te vertalen naar beeld en geluid.

5. Montage
Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de aller beste shots uit te kiezen en er een pakkend geheel van te maken! De keuze voor een eventuele voice-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang. Misschien nog wat animatie en kleurcorrectie en klaar!

6. Oplevering
Het is zo ver, de oplevering van jouw testimonial. Alle feedback is doorgevoerd. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Hoelang duurt het laten maken van een testimonial?

Zonder de benodigde informatie is het voor ons lastig in te schatten hoe lang het maken van een testimonial precies duurt. Afhankelijk van uw wensen kan de testimonial binnen één a twee weken worden opgeleverd.

Een simpele testimonial zouden we zelfs de volgende dag al op kunnen leveren. Meer informatie over hoe lang het laten maken van een testimonial duurt, of zit je met een andere vraag? Neem contact ons op via +085 303 76 27. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

review

Testemonial

 

Waarom een testimonial laten maken?

Een testimonial laat je maken omdat tegenwoordig consumenten hun keuze om iets te kopen steeds meer af laten hangen van andermans beoordelingen. Een testimonial is een korte video waarin iemand vertelt hoe hij of zij over iets denkt. Vaak is dit een klant die zijn of haar ervaring over een dienst of product deelt. Hiermee verhoog je de betrouwbaarheid van jouw product of dienst, want je ziet iemand daadwerkelijk vertellen over wat hij van je merk vindt.

Bekijk onze testimonials

TruQu - Feedback improves us

In opdracht van TruQu hebben wij 5 review video’s opgenomen over hun hoe eenvoudig het is om feedback te verzamelen, sneller te leren en talent te ontwikkelen.

Review ikwilvanmijnautoaf.nl

In opdracht van Dealer Direct hebben we een 30 videotestimonials opgenomen van klanten die hun auto hebben verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl.

Mijn mening over STORM

In opdracht voor Young Crowds hebben we 5 meningen van kinderen opgenomen over de bioscoop film Storm.

Share your mission - Bjorn van Boxtel

In opdracht van SLO hebben we 8 Share your mission testimonials opgenomen.

Waarom jouw testimonial laten maken door KrabMedia?

Een goed verhaal vertellen, zodat de boodschap van je organisatie op de juiste wijze op je doelgroep overkomt, is ontzettend belangrijk. Wij zijn analytisch sterk, waardoor wij snel de kern van het verhaal kunnen bepalen. Zo kunnen wij een beeldend verhaal produceren in een voor de doelgroep begrijpbare taal.

Onze werkwijze in het maken van jouw testimonial

Wanneer we videoreviews opnemen, proberen we altijd meerdere reviews op een dag op te nemen. Daarbij is het belangrijk dat de recensenten een eerlijk verhaal vertellen. Zij dienen daarvoor ontspannen te zijn en daar zorgen onze interviewers voor. Onze cameramensen, redacteuren en regiesseurs brengen alles mooi in beeld. We proberen altijd een stukje merkbeleving aan de reciews te koppelende reviews.

testimonial

 

Vraag een offerte aan voor jouw testimonial

    nl_NLDutch