Videoreview of testimonial laten maken?

Een videoreview, ook wel testimonial genoemd, is een korte video waarin iemand vertelt hoe hij over iets denkt. Vaak is dit een klant die zijn ervaring over een dienst of product deelt. Hiermee verhoog je de betrouwbaarheid van jouw product of dienst, want je ziet iemand daadwerkelijk vertellen over wat hij van je merk vindt.

Onze videoreviews
Wanneer we videoreviews opnemen, proberen we altijd meerdere reviews op een dag op te nemen. Daarbij is het belangrijk dat de recensenten een eerlijk verhaal vertellen. Zij dienen daarvoor ontspannen te zijn en daar zorgen onze interviewers voor. Onze cameramensen brengen alles mooi in beeld. We proberen de reviews altijd in één stijl op te nemen. Hier komt ook een stukje vormgeving bij kijken.

Wij hebben een samenwerkingsverband met vluchtelingenwerk en hierbij ook reviews opgenomen.

Voorbeelden van testimonials

Testimonials final Prinses Christina Concours

In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we 20 testimonials afgenomen in de halve finale van het PCC. Uiteindelijk hebbben we 7 testimonials gemonteerd als opkomstvideo in de landelijke finale.

 

Testimonials scholengemeenschap Panta Rhei

In opdracht van scholengemeenschap Panta Rhei hebben we 15 testimonials van oud-leerlingen opgenomen. Wij hebben hierbij de casting gedaan en de leukste verhalen geselecteerd uit een pool van 80 oud-leerlingen.

Videoreviews samenwerken met Vluchtelingenwerk

In opdracht van Vluchtelingenwerk Nederland hebben we 5 videoreviews opgenomen waarin verschillende partijen uitleggen waarom en op welke manier zij samenwerken met Vluchtelingenwerk. De video’s worden gebruikt voor interne presentaties en als promomateriaal op de website en social media.

Testimonials Wolk Heupairbag

in opdracht van Wolk heupairbag hebben we 5 verschillende testimonials opgenomen over de ervaringen met de heupairbag. De video’s worden gebruikt als promomateriaal op de website en social media.

Share your mission - Bjorn van Boxtel

In opdracht van SLO hebben we 8 Share your mission testimonials opgenomen.

TruQu - Feedback improves us

In opdracht van TruQu hebben wij 5 review video’s opgenomen over hun hoe eenvoudig het is om feedback te verzamelen, sneller te leren en talent te ontwikkelen.

Review ikwilvanmijnautoaf.nl

In opdracht van Dealer Direct hebben we een 30 videotestimonials opgenomen van klanten die hun auto hebben verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl.

Mijn mening over STORM

In opdracht voor Young Crowds hebben we 5 meningen van kinderen opgenomen over de bioscoop film Storm.

Review Dreamlines

In opdracht van Dreamlines hebben 3 reviewvideo’s opgenomen over hoe het is om een cruise te boeken via Dreamlines.nl

Direct een offerte aanvragen