Bel ons: 085 303 76 27 van 09:00 – 18:00 op werkdagen

Recruitmentvideo of wervingsvideo laten maken?

Een recruitmentvideo, wervingsvideo, werken-bij-video, vacaturevideo en cultuurfilm ook wel arbeidsmarktcommunicatievideo’s genoemd. Deze video’s zijn communicatiemiddelen om contact te onderhouden met huidige medewerkers, potentiële medewerkers en je oud-medewerkers. Daardoor zullen zij zich meer betrokken blijven voelen bij je bedrijf en potentiële medewerkers zullen eerder geïnteresseerd raken.  Met een recruitmentvideo of een vacaturevideo enthousiasmeer je dus de geschikte toekomstige werknemers en bespaar je je huidige wervingsmedewerkers enorm veel tijd, die zij weer aan nuttige taken kunnen besteden.

Onze werkwijze

Geschikte werknemers vinden, kan een lastige opgave zijn. Het kan ook voorkomen, dat je te veel sollicitaties binnenkrijgt, terwijl je daar helemaal niet op zit te wachten. Wij gaan altijd eerst een oriënterend gesprek aan en bepalen hierin de kern van je bedrijf en wat je wil overbrengen. Na het gesprek vertalen wij dit naar concept en schrijven we het script. Na akkoord op het idee gaan we over op de productie. 

 

 

Wij hebben meerdere films van trainees bij de KLM geproduceerd.

Voorbeelden Recruitment

Werken bij de KLM - Management Traineeship

In opdracht van KLM hebben we een informatieve video geproduceerd over het traineeship bij KLM.

 

Finnt zoekt collega's

In opdracht van Finnt hebben we een recruitmentvideo geproduceerd over het werken bij Finnt.

 

Werken in de cultuurspecifieke zorg. Iets voor jou?

In opdracht van Bersama Kuat hebben we een aantal social video’s gemaakt voor de campagne #ikzorg om jongeren te motiveren in de cultuurspecifieke zorg te gaan werken. Bekijk hier de campagne op indozorg

 

Kom werken bij Springest

In opdracht van Springest maakte wij een recruitmentvideo om verschillende mensen te werven. De video is helemaal interactief opgeleverd.

 

Direct een offerte aanvragen