Promovideo laten maken?

Als je een product of dienst online wilt promoten, is een promovideo een goed middel. Met een promotievideo geef je de kijker een goed beeld van een product, dienst, bedrijf, evenement of merk met als doel de kijker te overtuigen om tot actie over te gaan. Het is daarom belangrijk om de aandacht van de kijker direct te trekken en vast te houden.

Hoe je dat aanpakt, hangt af van de doelgroep. Wil je bijvoorbeeld schooldirecteuren overhalen deel te nemen aan een lesprogramma, zul je een langere video met meer inhoud moeten maken dan wanneer je een aftermovie gebruikt

 

Wij zijn vaste partner van Nikon in het produceren van al hun online content om hun product te promoten.

Onze werkwijze

Bij het produceren van een promovideo is het heel belangrijk dat we van tevoren goed weten welk verhaal er in de video verteld moet worden. Het doel is namelijk dat de kijker na het zien van de video tot actie over gaat. We beginnen met het uitwerken van een concept. Welk verhaal gaan we op welke manier vertellen? Regelmatig weten we van tevoren al precies hoe de video eruit moet komen te zien. In dat geval werken we ook het script uit. Indien ons wordt gevraagd een gebeurtenis of evenement vast te leggen, maken we vaak alleen een opzet van het script. Hier staan de eventuele interviewvragen alvast in uitgewerkt, maar bepalen we pas na de draaidag hoe de video er precies uit komt te zien.

Voorbeelden van promovideo's

NRC - fotowedstrijd 2019 [Nikon]

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

Promomaterialen: Samenwerken met Vluchtelingenwerk

In opdracht van Vluchtelingenwerk Nederland hebben we een aantal videoreviews opgenomen. De video’s worden gebruikt voor interne presentaties en als promomateriaal op de website en social media.

Promotie video Miele

In opdracht van Miele hebben een promotievideo ontwikkeld van het openen van een Miele experience center in Amsterdam. Wij hebben hier de fotografie en de video materialen geleverd.

Cashback Promomaterialen

In opdracht voor Nikon Europa produceren we elk half jaar CashBack snippets die door heel europa campagnematig als promotie gebruikt worden.

Nikon - Promotie NRC-fotowedstrijd 2018

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

Heineken hockeyteam

In opdracht voor Heineken hebben wij een promotiefilm gemaakt om hun Hockeyteam meer naamsbekendheid te geven zodat er meer collega’s zich inschrijven.

Promotiefilm Finnt

In opdracht van Finnt hebben wij een promotiefilm gemaakt om hun naamsbekendheid vergroten, Gezicht geven aan Finnt en opdrachten binnenhalen. De bedrijfsfilm was onderdeel van een heel pakket van content waaronder ook Linkedin video’s.

Promotievideo Pop-up store

In opdracht voor Young Crowds hebben we een promotievideo gemaakt over het spel ‘Pop-up store’ om andere scholen te enthousiasmeren om ook met het spel aan de slag te gaan.

Promotievideo Kappershuren

In opdracht van Kappershuren hebben we een oproep geproduceerd om de dienst van kapperhuren.nl onder de aandacht te brengen. De presentatie video is opgenomen voor een greenscreen en wij hebben de actriese gecast.

Promotie Jazz concours

In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we een aantal promovideo’s gemaakt voor voor het Jazz Concours en het Klassiek Concours. De hoofdvideo’s zijn meer dan 60.000 bekeken.

Accenture Innovation accelerator

In opdracht voor Accenture hebben we een promotie video gemaakt over de innovation accelerator om collega’s enthousiast te maken om ook ideeën in te sturen en te pitchen.

Wat is deze wereld u waard?

In opdracht van het Duinenfonds hebben we een promovideo geproduceerd om meer sponsoren te zoeken. De video geeft informatie over het belang van het Duinenfonds en moet ondernemers aanspreken in het Duivenfonds te investeren.

Direct een offerte aanvragen