Promovideo laten maken?

Promotievideo:
Wist je dat mensen veel liever een online video kijken dan een online tekst lezen? En wist je dat video’s op social media vaker gedeeld worden dan linkjes en teksten? Als je iets dus online wil promoten, is een promovideo een goed middel.

Onze promovideo’s
Met een promovideo geef je de kijker een beeld van een product, dienst, bedrijf, evenement of merk met als doel de kijker te overtuigen om tot actie over te gaan. Het is dan ook belangrijk om de aandacht van de kijker meteen te pakken en ook vast te houden. Hoe je dit doet hangt af van de doelgroep. Wil je bijvoorbeeld schooldirecteuren overhalen deel te nemen aan een lesprogramma, zul je een langere video met meer inhoud moeten maken dan dat je jongeren wil overhalen om een kinderfeestje te geven in een museum.

Wist je dat mensen veel liever een online video kijken dan een online tekst lezen?

Onze werkwijze
Bij het produceren van een promovideo is het heel belangrijk dat we van te voren goed weten welk verhaal er in de video verteld moet worden. Doel is namelijk dat de kijker na het zien van de video tot actie over gaat. We beginnen met het uitwerken van een concept. Welk verhaal gaan we op welke manier vertellen. Soms weten we van te voren al precies hoe de video eruit moet komen te zien. In dat geval werken we ook het script uit. Indien ons wordt gevraagd een gebeurtenis of event vast te leggen, maken we vaak alleen een opzetje van het script. Hierin staan wel de eventuele interviewvragen uitgewerkt, maar bepalen we pas na de draaidag hoe de video er precies uit komt te zien.

Voorbeelden van promovideo's

Nikon - Promotie NRC-fotowedstrijd

Samenwerken met Vluchtelingenwerk

Heineken hockeyteam

Koach.net promotie campagne

Promotiefilm Finnt

Promotievideo Pop-up store

Promotievideo Kappershuren

ParkFlyRent

Jazz concours

PlanNederland

Accenture Innovation accelerator

Facebook campagne Krav Maga Noord-Holland

De muziekwedstrijd

Promotievideo MOTI

Direct een offerte aanvragen