Promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken is een goed middel als je ene product of dienst online wilt promoten. Met een promotievideo geef je de kijker een goed beeld van een product, dienst, bedrijf, evenement of merk met als doel de kijker te overtuigen om tot actie over te gaan. Met promotiefilms is het belangrijk om de aandacht van de kijker direct te trekken en vast te houden. 

Promotiefilmpje maken kosten

Benieuwd naar de kosten voor het maken van een promotiefilm? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wij zijn vaste partner van Nikon in het produceren van al hun online content om hun product te promoten d.m.v. promotiefilms.

Nikon

 

Promotiefilm laten maken door Krabmedia

Bij het maken van een promotiefilm is het heel belangrijk dat we van tevoren goed weten welk verhaal er in de promovideo verteld moet worden. Het doel is namelijk dat de kijker na het zien van de promofilms tot actie over gaat. We beginnen met het uitwerken van een concept. Welk verhaal gaan we op welke manier vertellen? Regelmatig weten we van tevoren al precies hoe de promovideo eruit moet komen te zien. In dat geval werken we ook het script uit. Indien ons wordt gevraagd een gebeurtenis of evenement vast te leggen, maken we vaak alleen een opzet van het script. Hier staan de eventuele interviewvragen alvast in uitgewerkt, maar bepalen we pas na de draaidag hoe de promotievideo er precies uit komt te zien.

Voorbeelden van promotiefilms

Promo video new camera Z 50

In opdracht voor Nikon Europa hebben een promo video gemaakt om mensen enthousiasmeren/ kennis te laten maken met de nieuwe Z 50. Er zijn verschillende edits gemaakt van de video in verschillende talen [FR, EN & NL/BE)

 

Promotievideo Miele

In opdracht van Miele hebben een promotievideo ontwikkeld van het openen van een Miele experience center in Amsterdam. Wij hebben hier de fotografie en de video materialen geleverd.

Promomaterialen: Samenwerken met Vluchtelingenwerk

In opdracht van Vluchtelingenwerk Nederland hebben we een aantal videoreviews opgenomen. De video’s worden gebruikt voor interne presentaties en als promomateriaal op de website en social media.

NRC - fotowedstrijd 2019 [Nikon]

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

 

Cashback Promomaterialen

In opdracht voor Nikon Europa produceren we elk half jaar CashBack snippets die door heel europa campagnematig als promotie gebruikt worden.

Nikon - Promotie NRC-fotowedstrijd 2018

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

 

Heineken hockeyteam

In opdracht voor Heineken hebben wij een promotiefilm gemaakt om hun Hockeyteam meer naamsbekendheid te geven zodat er meer collega’s zich inschrijven.

 

Promotiefilm Finnt

In opdracht van Finnt hebben wij een promotiefilm gemaakt om hun naamsbekendheid vergroten, Gezicht geven aan Finnt en opdrachten binnenhalen. De bedrijfsfilm was onderdeel van een heel pakket van content waaronder ook Linkedin video’s.

 

Promotievideo Pop-up store

In opdracht voor Young Crowds hebben we een promotievideo gemaakt over het spel ‘Pop-up store’ om andere scholen te enthousiasmeren om ook met het spel aan de slag te gaan.

 

Promotievideo Kappershuren

In opdracht van Kappershuren hebben we een oproep geproduceerd om de dienst van kapperhuren.nl onder de aandacht te brengen. De presentatie video is opgenomen voor een greenscreen en wij hebben de actriese gecast.

 

Promotie Jazz concours

In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we een aantal promovideo’s gemaakt voor voor het Jazz Concours en het Klassiek Concours. De hoofdvideo’s zijn meer dan 60.000 bekeken.

 

Accenture Innovation accelerator

In opdracht voor Accenture hebben we een promotie video gemaakt over de innovation accelerator om collega’s enthousiast te maken om ook ideeën in te sturen en te pitchen.

 

Wat is deze wereld u waard?

In opdracht van het Duinenfonds hebben we een promovideo geproduceerd om meer sponsoren te zoeken. De video geeft informatie over het belang van het Duinenfonds en moet ondernemers aanspreken in het Duivenfonds te investeren.

 

Direct een offerte aanvragen

Promotiefilmpje maken

Hoe je een promotiefilmpje laat maken, hangt af van de doelgroep. Wil je bijvoorbeeld schooldirecteuren overhalen deel te nemen aan lesprogramma, dan zul je een langere promotievideo maken met meer inhoud wanneer je een aftermovie gebruikt.

Promo video laten maken

Iemand overtuigen op afstand werkt het beste met video. Met een video kun je emotie overbrengen. Wil je meer informatie over het produceren van een promo video?

Promofilmpje maken

Een promotiefilm laten maken zorgt voor meer zichtbaarheid voor je product en/of dienst. De promovideo kan gebruikt worden op verschillende kanalen, zoals de eigen website, Facebook en YouTube. Een promotiefilm hoeft uiteraard niet enkel te gaan over bedrijven.

Promotievideo

Een promotiefilm zet je in om op een korte krachtige manier een boodschap over te brengen. Je kunt een promotiefilm goed inzetten om op een zeer krachtige manier je bedrijf neer te zetten of een product/dienst. KrabMedia is een videoproductiebedrijf dat tevens gespecialiseerd is in het maken van krachtige promotiefilms. Wij zijn een partij die mee denkt op welke manier jouw bedrijf het beste gerepresenteerd wordt door middel van een promotievideo.