Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Promotievideo laten maken

Een promotievideo functioneert als krachtig middel om een event, product, dienst of merk in de schijnwerpers te zetten en de kijker te stimuleren tot actie over te gaan. Het is belangrijk de aandacht van de kijker direct te trekken en vast te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van promovideo’s en denken mee op welke manier jouw product, dienst, evenement of merk het beste gepresenteerd kan worden.

Ook een promovideo laten maken?

Jouw promotiefilm in 6 stappen

1. Kennismaking
2. Concept
3. Script
4. Opnames
5. Montage
6. Oplevering

instructievideo

Wat zijn de kosten van een promotiefilm?

Hoeveel het kost om een promotiefilmpje te laten maken? Deze vraag krijgen we vaker. Echter zijn de kosten lastig in te schatten zonder dat wij uw wensen en budget in kaart hebben. Factoren als de duur van de promotiefilm, locatie en de omvang van de crew spelen een grote rol in het bepalen van de prijs. De keuzes voor het productieproces van de promovideo worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen.

Wil je meer weten over de tarieven en kosten van een promotievideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 085 303 76 27.

Hoelang duurt het laten maken van een promotievideo?

Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Hoe lang het maken van een promotievideo duurt hangt af van meerdere factoren. Gemiddeld duurt het proces 2 tot 4 weken. Soms komt het voor dat een video snel opgeleverd moet worden. Bij KrabMedia houden we van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld kan worden, kan de promotievideo binnen een week opgeleverd worden. Meer weten over de productietijd, neem dan contact met ons op.

 

Promovideo miele

Waarom een promotiefilm laten maken?

Met een promotievideo breng je naast een inhoudelijke boodschap, ook een (merk)beleving over. Door jouw boodschap visueel te maken houd je langer de aandacht van de kijker vast. Met een promotievideo presenteer je jouw boodschap op een aantrekkelijke manier waardoor het beter blijft hangen bij de kijker. Hoelang een promofilm duurt hangt af van jouw wensen. Een kort promotiefilmpje kan al 15 seconden zijn voor bijvoorbeeld YouTube of Instagram.

Meer informatie

Waarom jouw promotiefilm laten maken door KrabMedia?

KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van promovideo’s. Wij zijn vaste partner van Nikon in het produceren van alle online content zoals de online serie Nederland fotografeert en de Cashback Actie, deze content gebruikt Nikon om hun producten te promoten. De kracht van onze producties ligt in het meedenken, ondersteunen en het uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces.

Naast promovideo’s kun je bij KrabMedia ook Infographics, Recruitmentvideo’s, Testimonials en Aftermovies laten maken.

 

promovideo

Vraag een offerte aan voor jouw promotievideo!