Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Videocontent voor jongeren

Wil jij jongere bereiken met videocontent? KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het produceren van videocontent voor jongeren. Zo produceren we promovideo’s, online series, educatieve content en instructievideo’s met en/ of voor kinderen. Wij zijn al jaren trotse partner van jongeren communicatiebureau Young Crowds en produceren videocontent voor Princes Christina concours. Wil je meer informatie over het laten maken van jongeren videocontent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

Video content voor jongeren laten maken?

Vraag een offerte aan voor jouw video

  Jouw jongerenvideo in 6 stappen

  1. Kennismaking

  Tijd om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een heerlijke kop koffie. Hier kunnen we samen sparren over welk concept het beste aansluit bij jouw doelstellingen.

  2. Concept

  Na de kennismaking is het tijd voor de conceptfase. Hier bepalen we de inhoud en de opbouw. Dit verwerken we vervolgens in een creatief concept volledig jouw stijl.

  3. Script

  Na de conceptfase is het zaak voor onze schrijvers de boodschap die je wilt overbrengen op originele wijze en in de juiste tone-of-voice te vangen, om vervolgens te verwerken in een script die aansluit bij jouw doelgroep.

  4. Opnames

  De belangrijkste dag(e) zjin aangebroken, de opnames! Wij hebben alles tot in de puntjes uitgewerkt en zorgen ervoor dat alles mooi wordt vastgelegd.

  5. Montage

  Tijd om het stokje door te geven aan de editors. Zij kiezen de beste shots uit en voegen eventueel animatie en geluid toe.

   

  6. Oplevering

  Na de doorgevoerde feedback leveren wij een op maat gemaakt jongerenvideo op en is het tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal.

  jongeren content

  Waarom videocontent voor jongeren laten maken?

  Videocontent is effectief voor het bereiken van een jonge doelgroep. Videocontent bekijken de jongeren vooral online of ze streamen het naar de tv. Het is belangrijk dat de videocontent aansluit op het platform waarop de doelgroep actief is. Bij jongeren gaat kwaliteit boven kwantiteit, de kwaliteit van de opnameapparatuur is dus van groot belang bij het produceren van jongeren content.

  Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het maken jongeren content?

  De kosten en productietijd zijn vooraf lastig in te schatten. Die zijn namelijk afhankelijk van bijvoorbeeld welk format je kiest en hoeveel video’s we kunnen opnemen op één draaidag. Neem contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken voor jouw jongeren videocontent.

   

  Meer informatie

  Onze werkwijze

  Het allerbelangrijkste van video’s voor jongeren en kinderen is dat de video’s kwaliteitsverhalen bevatten, die aansluiten op de behoefte van de jonge doelgroep. Wat voor verhaal dat is, hangt geheel al van de leeftijd. Wij werken op basis van jouw wensen een concept uit. Hierbij houden we rekening met gestelde eisen, maar zullen ook uitgaan van onze eigen ervaringen. Na de feedback werken we een definitief script uit voor alle video’s. Pas als we hier een goed plan voor hebben, kunnen we aan de slag met de planning, draaidag en montage.

   

  Jongere content