Bel ons: 085 303 76 27 van 09:00 – 18:00 op werkdagen

Videocontent voor jongeren

We hebben veel ervaring in het produceren van videocontent voor jongeren. Zo produceren we promovideo’s, online series, educatieve content en nieuwsvideo’s met en/ of voor kinderen. Wanneer we kinderen interviewen, zorgen we ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en dat ze meer antwoorden dan alleen maar ‘ja’ en ‘nee’. Daarnaast hebben onze vormgevers kijk op wat kinderen leuk vinden.

Onze werkwijze

Het allerbelangrijkste van video’s voor jongeren en kinderen is dat de video’s kwaliteitsverhalen bevatten, die aansluiten op de behoefte van de jonge doelgroep. Wat voor verhaal dat is, hangt geheel al van de leeftijd. Wij werken op basis van je wensen een concept uit. Hierbij houden we rekening met gestelde eisen, maar zullen ook uitgaan van onze eigen ervaringen. Na feedback werken we een definitief script uit voor alle video’s. Pas als we hier een goed plan voor hebben, kunnen we aan de slag met de planning, draaidag en montage.

Wij produceren videocontent voor jongeren voor het Princes Christina Concours en YoungCrowds

Voorbeelden

Lesvideo’s – Groen doen in de klas

In samenwerking met Young Crowds en Flower Factory hebben we een serie educatievelesvideo’s geproduceerd voor het lespakket ‘Groen doen in de klas!’. Aan de hand van themalessen gericht op de vier seizoenen leren basisschoolkinderen alles over bloemen en planten door er op een actieve manier mee aan de slag te gaan.

Testimonials final Prinses Christina Concours

In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we 20 testimonials afgenomen in de halve finale van het PCC. Uiteindelijk hebbben we 7 testimonials gemonteerd als opkomstvideo in de landelijke finale.

Lesvideo's energiegebruik

In samenwerking met Young Crowds hebben we de educatieve lesvideo’s geproduceerd voor het lespakket ‘Evonturiers’. Het doel van dit lespakket is om kinderen kennis te laten maken met energie en in actie te komen om samen hun energiegebruik te verminderen. Cast: Bente Fokkens IMDB

Testimonials scholengemeenschap Panta Rhei

In opdracht van scholengemeenschap Panta Rhei hebben we 15 testimonials van oud-leerlingen opgenomen. Wij hebben hierbij de casting gedaan en de leukste verhalen geselecteerd uit een pool van 80 oud-leerlingen.

Jongeren communicatiebureau: Young Crowds.


Eén van onze vaste partners is het jongeren communicatiebureau Young Crowds. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van creatieve concepten, marketingstrategieën, het ontwikkelen van educatief materiaal en ze verzorgen de uitvoering en de distributie van de communicatieconcepten.

Direct een offerte aanvragen