Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Informatieve video laten maken

Informatieve video’s zijn video’s die gebruikt worden om informatie over te dragen en zijn voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden interessant. Wij maken al jaren succesvolle informatieve video’s voor onder andere Nikon en de Provincie Noord-Holland. Wil je meer weten over jouw informatieve video? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur nog een reactie.

De kosten van een informatieve video zijn vooraf lastig in te schatten. De kosten voor een informatievideo zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren zoals: de locatie, de omvang van de crew, aantal draaidagen, lengte van de informatieve video en de montage. Een informatieve film kun je ook laten maken in de vorm van een animatievideo, of een combinatie van beeld en animatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Ook een informatieve video laten maken?

Bekijk onze informatieve video's

Informatieve video Nikon

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende informatieve video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

 

Informatieve video Province Noord-Holland

In opdracht van de Provincie Noord-Holland hebben we een informatieve film over de toekomst van de Oostelijke Vechtplassen geproduceerd. Er zijn twee versies van de video gemaakt. Een lange informatieve video die wordt gebruikt ter ondersteuning van het gebiedsakkoord en een korte video die wordt gebruikt als voorlichtingsfilm voor belanghebbenden.

 

Informatieve video Telegraaf

In opdracht van Telegraaf Media Groep (TMg) hebben we een case film gemaakt waarbij we in beeld brengen hoe zij de mediacampagne voor de Nationale Veteranendag hebben ontwikkeld. De film wordt gebruikt om te laten zien hoe TMg te werk gaat bij het ontwikkelen van media campagnes.

Informatieve film Woonzorgcentrum Raffy

In opdracht van Woonzorgcentrum Raffy hebben we een voorlichtingsfilm over de Indië herdenking gemaakt in de vorm van een mini documentaire. De opdracht was een film te produceren waarin duidelijk wordt hoe Raffy, met name uit zich dat op 15 augustus, herdenkt.

 

Bekijk onze informatieve films

Informatieve film Woonzorgcentrum Raffy

In opdracht van Woonzorgcentrum Raffy hebben we een promovideo ontwikkeld waarbij de sfeer van het huis werd overgebracht. Door de film te kijken moeten mensen een beeld krijgen van de manier waarop de mensen in Raffy wonen, leven, zorg krijgen en geven en samenkomen.

 

Informatieve film Nikon

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende informatieve video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd. Elke maand staat er een ander thema en een andere fotograaf centraal.

Informatieve film Djalan Pienter

In opdracht van Djalan Pienter hebben we een informatieve film over hun stichting gemaakt. Zij richten zich op zorg en welzijn voor Indische en Molukse ouderen en willen een voorbeeld zijn voor andere culturen.

 

Informatieve film Voedingscentrum

In opdracht van Voedingscentrum.nl hebben wij een 4-delige miniserie gemaakt over opvoed momenten. De serie wordt gebruikt op de website van het Voedingscentrum en social media zoals instragram, Facebook en Youtube.

Vraag een offerte aan voor jouw informatieve video