Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Informatieve video

Informatieve video’s zijn video’s die gebruikt worden om informatie over te dragen en zijn voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden interessant. Wij maken al jaren succesvolle informatieve video’s voor onder andere Nikon en de Provincie Noord-Holland. Wil je meer weten over jouw informatieve video? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur nog een reactie.

 

Je eigen informatieve video?

In 6 stappen naar jouw informatieve video

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Waarschijnlijk heb je al een beeld van welke informatie je wilt overbrengen met de informatieve film.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van welke informatie je wilt overdragen, is het tijd dit te verwerken in een concept. Wil je bijvoorbeeld video of animatie? Of een combinatie hiervan?

3. Script

Tijd om het concept om te zetten in een script. Dit is het belangrijkste onderdeel van het proces. Het is belangrijk dat de juiste informatie op de juiste manier wordt overgebracht in jouw informatiefilm.

4. Opnames

Tijd om het script vast te leggen. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat jij de beelden krijgt die je wenst.

5. Montage

Wanneer onze filmcrew alles heeft vast gelegd is het tijd het stokje door te geven aan de editors. Zij staan klaar om de beelden in handen te nemen en aan de slag te gaan. Eventueel worden er animaties en geluid te toegevoegd.

6. Oplevering

Het is zo ver, de oplevering van jouw informatieve video. Alle feedback is doorgevoerd. Tijd om je doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

elearnings

Waarom een informatieve video laten maken?

Door interessante informatie in een boeiend verhaal te vangen door middel van een informatieve video zorg je voor de juiste beleving en betrokkenheid om de informatie effectief over te brengen op je doelgroep. Het verschil tussen een informatieve video en een voorlichtingsvideo is dat met een informatieve video kennis wordt overgedragen, zonder dat van de kijker verlangd wordt om deze kennis toe te passen. Naast informatieve video’s leveren wij ook nog een hoop andere diensten zoals: instructievideo’s, promotievideo’s, productvideo’s, animatievideo’s en nog veel meer!

 

Hoelang duurt het maken van een informatieve video?

Hoe lang het maken van een informatieve film duurt? Gemiddeld leveren wij informatieve video’s binnen twee à drie weken op. Soms komt het voor dat een informatieve film snel opgeleverd moet worden. Wij houden van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld kan worden, is er veel mogelijk. Meer weten over het laten maken van een informatieve video? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Meer informatie

 

informatieve video

informatieve video laten maken

Onze werkwijze bij het maken van jouw informatieve video

Bij het produceren van een informatieve film is het heel belangrijk dat je van tevoren goed weet wat je precies aan welke doelgroep wil vertellen. Het doel van de infovideo is namelijk dat de kijker na het zien van de film meer kennis over het onderwerp heeft. De meeste tijd gaat dan ook zitten in het uitwerken van het script. Hierbij is niet alleen de verhaallijn van belang, maar ook de manier waarop het verhaal verteld gaat worden. Wil je alleen echte beelden informatieve video of denk je dat bepaalde onderdelen net even iets duidelijker worden door deze via een animatie of reconstructie uit te leggen?

Meer informatie

 

Vraag een offerte aan voor jouw informatieve video