Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Fotograaf inhuren

Wil jij een fotograaf inhuren? Fotografie geeft een mooie en andere kijk op de werkelijkheid. KrabMedia is een in Amsterdam gevestigde creative agency met een groot netwerk van de beste fotografen van Nederland. Dit komt doordat Nikon onze vaste mediapartner is in foto- en videoproductie. De fotografen kunnen we inzetten bij een campagne of voor losse fotografie-activiteiten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

🦀 (Zakelijke) portretfotografie
🦀 Eventfotografie
🦀 Interieur-fotografie
🦀 Foodfotografie
🦀 Productfotografie

fotograaf huren

Fotografie billboard
Fotografie kantoor
Fotografie keuken
Jongere content
Fotografie kermis
Fotografie kermis
Fotografie showroom
Fotografie showroom
Fotografie showroom
Appelcake met citroencreme en rood fruit 1 5x7
Sushilla Kouwen
Sushilla Kouwen
bram-berkien-shanice-silva-cruz-nikon-sport
bram-berkien-shanice-silva-cruz-nikon
Foodtruck
Festival
Fotografie billboard
Fotografie kind
Fotografie kind
NikonMonica2
foto9f11
live stream
Fotografie kantoor
Fotografie straat
Mladen Pikulic Tulin 14
Ook een fotograaf inhuren?

Fotografie keuken

Wat kost het om een fotograaf in te huren?

Bij KrabMedia huur je voordelig een fotograaf in. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Hoe lang duurt de shoot? wil je 1 of een reeks foto’s hebben? Moeten de foto’s goed nabewerkt worden? Wil je meer informatie over het inhuren van een fotograaf? Neem dan contact met ons op via 085 303 76 27 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Meer informatie

Fotograaf inhuren

De fotoshoot kan plaatsvinden voor de campagne op de dag dat bijvoorbeeld de commercial/ bedrijfsvideo wordt gefilmd. Hierdoor kan de door ons geproduceerde content zo effectief mogelijk geproduceerd en ingezet worden. De foto’s die geschoten worden, kunnen direct gebruikt worden voor jouw website, sociale media en huisstijl.

Behind the scenes (BTS)
Naast de fotografie voor de campagne kunnen er ook BTS van de foto- en videoshoot worden gemaakt, die je daarna op sociale media kunt plaatsen. Daarmee maak je jouw doelgroep enerzijds extra nieuwsgierig naar het project en anderzijds vul je content in je contentkalender.

fotograaf inhuren

Direct een offerte aanvragen