Eventverslag of aftermovie laten maken?

Eventverslag, aftermovie of sfeerimpressie laten maken? Of je het nu gebruikt als herinnering voor later, als promo voor een volgend event of als intern referentiemateriaal. Het laten vastleggen van een event heeft altijd een meerwaarde.

Events kunnen op allerlei verschillende manieren worden vastgelegd. Met een paar mooie beelden en een bijpassend muziekje kun je al een prima sfeerimpressie neetzetten. De kunst is echter om er net wat meer van te maken dan alleen een sfeerimpressie. Dat kan op verschillende manieren, maar onze voorkeur gaat uit naar een video waarin quotes van verschillende mensen verwerkt zijn waardoor de video net wat meer inhoud krijgt.

Het laten vastleggen van een event heeft altijd een meerwaarde.

Onze werkwijze
Ook bij het produceren van event video’s vinden wij het belangrijk om een verhaal te vertellen. Daarom bepalen we altijd eerst het doel van de video. Vervolgens gaan we kijken wat er allemaal te doen is tijdens het event en hoe we dat in beeld gaan brengen. De apparatuurkeuze is hierbij van essentieel belang. Hebben we genoeg aan alleen één of meerdere camera’s of willen we bijvoorbeeld ook een drone of een gopro inzetten. Van daaruit kunnen we verder met de scriptontwikkeling. Nadat we opnames van het event hebben gemaakt, volgt de montage. De keuze van een eventuele voic-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang.

Voorbeelden van eventverslagen

De finale van de Muziekwedstrijd 2018

After movie Get Into The Future event

Conferentie Bijzonder Begaafd

Bambuu Masterclass 4k

Ondertekening GA Oostelijke Vechtplassen

Come Together

Prinses Christina Jazz Concours

De finale van de Muziekwedstrijd 2017

Codemotion

Pitch4more

Slotconcert EigenWijs

De Classic Express

Alumni-event 12Mprove

Bambuu

Fashionweek Amsterdam 2016

Rabobank Ondernemerscafe

Direct een offerte aanvragen