Een workshop, presentatie of training laten filmen?

Wanneer je een event organiseert, kan het handig zijn om daar één of meerdere workshops, presentaties of trainingen te laten registreren. Je kunt deze online zetten zodat uw klanten en medewerkers de videoregistraties later (nog eens) kunnen bekijken.

Onze videoregistraties
Wanneer je een videoregistratie van een workshop, presentatie of training wil laten vastleggen, kunnen we dat op meerdere manieren invullen. Hoewel het de meest goedkope optie is om de registratie met één camera vast te leggen, is ons advies om met twee camera’s te werken. Eén camera voor het totaal en één camera om in te zoomen op de spreker. Eventueel kan er nog een derde camera aan worden toegevoegd om (interactie met) het publiek vast te leggen. Vervolgens kunnen we de hele workshop, presentatie of training als één geheel opleveren of we kunnen de belangrijkste punten in een samenvattende video verwerken.

Wanneer je een event organiseert, kan het handig zijn om daar één of meerdere workshops, presentaties of trainingen te laten registreren.

Direct een offerte aanvragen