fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Een workshop, presentatie of training laten filmen?

Wil jij een belangrijke dag laten vast leggen? KrabMedia heeft ervaring in het vastleggen en filmen van bijvoorbeeld workshops, trainingen of presentaties. Wij zijn al jaren partner van Stichting Leerplanontwikkeling (SLO) voor het opnemen van hun presentaties en workshops. Wil je meer informatie over jouw videoregistratie? Vul het formulier in ontvang binnen 24 uur een reactie!

 

Een workshop, presentatie of training laten filmen?

Fotografie kantoor

Wanneer kan ik de video in mijn mailbox ontvangen?

Hoe lang het laten maken van een videoregistratie duurt is zonder de benodigde informatie lastig te bepalen. Afhankelijk van jouw wensen is de video meestal binnen enkele dagen klaar. Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat zijn de kosten voor het vast laten leggen van een workshop of presentatie?
Wat kost het om bijvoorbeeld een workshop te laten vastleggen? Dat is vooraf lastig in te schatten. De factoren die kosten beïnvloeden zijn: het aantal videoregistraties, de duur, de montagetijd, de locatie en de omvang van de crew. Benieuwd naar de kosten van jouw videoregistratie? Geef ons een belletje via +31 (0) 85 303 76 27.

Naast videoregistraties produceren wij ook bedrijfsfilms, promotievideo’s, instructievideo’s aftermovies en nog veel meer!

Bekijk onze videoregistraties

Paneldiscussie over het belang van geluk voor de gezondheid

In opdracht van Elaa hebben we verschillende opnames gemaakt voor een inspiratiebijeenkomst ‘Gelukkig Gezond’ in het AMC in Amsterdam.

 

KEYNOTE Nicholas Colangelo 2018

In opdracht voor SLO (Stichting Leerplanontwikkeling) filmen wij elk jaar de Conferentie ‘Bijzonder begaafd’ (3 dagen). Wij maken hier een aftermovie en filmen verschillende presentaties en workshops.

 

Webtrainingen Yellow Walnut

In opdracht van Yellow Walnut hebben we 24 trainingen opnomen die gebruikt worden in een E-learing omgeving.

 

Workshop 3 - Tessa Kieboom 2017

In opdracht voor SLO (Stichting Leerplanontwikkeling) filmen wij elk jaar de Conferentie ‘Bijzonder begaafd’ (3 dagen). Wij filmen de verschillende presentaties en workshops en maken hiervan een aftermovie.

 

Jouw video in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Wij gaan altijd eerst een oriënterend gesprek aan en bepalen wat er vastgelegd dient te worden.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van wat je wilt bereiken met de videoregistratie, is het tijd om te kijken hoe we dit het beste vast kunnen leggen. Hoeveel camera’s hebben we bijvoorbeeld nodig, enz.

3. Script

Wanneer het concept duidelijk is gaan wij intern aan de slag om te kijken hoe we het event het beste vast kunnen leggen.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Wij komen uiteraard op locatie om de opnames te maken. Onze filmcrew brengt het script vakkundig in beeld en neemt de volledige productie uit handen.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors om de allerbeste shots uit te kiezen en er een pakkend geheel van te maken.

 

6. Oplevering

Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de video op. Tijd om jouw doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

Waarom een videoregistratie laten maken?

Wanneer je een event organiseert, kan het handig zijn om daar een of meerdere presentaties, workshops, paneldiscussies of trainingen van te laten filmen. Een registratievideo kun je na het event online zetten, zodat jouw klanten en medewerkers de videoregistraties later kunnen bekijken. Je kunt deze content ook gebruiken om korte quotes op sociale media te plaatsen om zo aandacht te krijgen voor het event, of gewoon als leuke content.

Direct een offerte aanvragen

    nl_NLDutch