Bel ons: 085 303 76 27 van 09:00 – 18:00 op werkdagen

Een workshop, presentatie of training laten filmen?

Wanneer je een event organiseert, kan het handig zijn om daar een of meerdere presentaties, workshops, paneldiscussies of trainingen van te laten filmen. Een registratievideo kun je na het event online zetten, zodat je klanten en medewerkers de videoregistraties later kunnen bekijken. Je kunt deze content ook gebruiken om korte quotes op sociale media te plaatsen om aandacht te krijgen voor het event of gewoon als leuke content. 

Onze werkwijze

Wanneer je een videoregistratie van een workshop, paneldiscussie, presentatie of training wil laten vastleggen, kunnen we dat op meerdere manieren invullen. Hoewel het de meest goedkope optie is om de registratie met één camera vast te leggen, is ons advies om met meerdere camera’s te werken. Eén camera voor het totaal en de andere camera’s om in te zoomen op de sprekers. Vervolgens kunnen we de hele workshop, presentatie, paneldiscussie of training als één geheel opleveren. Daarnaast zouden we de belangrijkste punten in een samenvattende video kunnen verwerken.

Wij zijn partner van Stichting Leerplanontwikkeling (SLO) bij het opnemen van hun presentaties en workshops.

Voorbeelden

Paneldiscussie over het belang van geluk voor de gezondheid

In opdracht van Elaa hebben we verschillende opnames gemaakt voor een inspiratiebijeenkomst ‘Gelukkig Gezond’ in het AMC in Amsterdam.

 

KEYNOTE Nicholas Colangelo 2018

In opdracht voor SLO (Stichting Leerplanontwikkeling) filmen wij elk jaar de Conferentie ‘Bijzonder begaafd’ (3 dagen). Wij maken hier een aftermovie en filmen verschillende presentaties en workshops.

 

Webtrainingen Yellow Walnut

In opdracht van Yellow Walnut hebben we 24 trainingen opnomen die gebruikt worden in een E-learing omgeving.

 

Workshop 3 - Tessa Kieboom 2017

In opdracht voor SLO (Stichting Leerplanontwikkeling) filmen wij elk jaar de Conferentie ‘Bijzonder begaafd’ (3 dagen). Wij maken hier een aftermovie en filmen verschillende presentaties en workshops.

 

Direct een offerte aanvragen