Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Educatieve video

Educatieve video’s zijn video’s die de kijker afspeelt om iets te leren, zoals: online colleges, videopresentaties, interactieve tutorials en instructievideo’s. De ene keer zijn ze onderdeel van de hele lesmodules, de andere keer zijn het op zichzelf staande trainingsvideo’s. Wij zijn ervaren in het produceren van educatieve video’s en doen dit al jaren voor de grootste merken zoals: KPN, LOI en Stichting Leerplanontwikkeling

Wil je meer informatie over het laten maken van een educatieve video? Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie! Naast educatieve video’s produceren wij ook e-learning video’s.

Educatieve video Young Crowds

Educatieve video Nikon

Educatieve Erasmus school of Law

Meer informatie over jouw Educatieve video?

Jouw educatieve video in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld van het verhaal achter jouw organisatie. Dit is de basis voor een goede educatieve video.

2. Concept

Wanneer we een helder beeld hebben van wat je wilt overbrengen met de educatieve video, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat hierop aansluit en jouw boodschap perfect overbrengt.

3. Script

De volgende stap is het concept uitwerken in een script. Wanneer het script klaar is, is het tijd voor de belangrijkste dag: de draaidag!

4. Opnames

De dag is aangebroken waar het allemaal om draait! Wij nemen het volledige proces uit handen zodat de persoon voor de camera zich kan focussen op de inhoud.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de beste quotes eruit te pikken en er een pakkend geheel van te maken!

6. Oplevering

Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de educatieve video in de juiste huisstijl op. Tijd om jouw doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

video

 

De kosten van een educatieve video laten maken?

De kosten die een educatieve video met zich mee brengen zijn vooraf lastig in te schatten. Er zijn verschillende factoren die de kosten beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het aantal video’s, de locatie, omvang van de crew, de duur van de video en de montagetijd. Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere video’s op één dag, zodat de prijs per educatieve video zeer aantrekkelijk blijft. Meer informatie? Neem contact met ons op!

 

Waarom een educatieve video laten maken?

Onderwijsinstellingen gebruiken educatieve video’s vaak als onderdeel van zowel offline als online lesmodules. Maar educatieve video’s hoeven niet altijd onderdeel te zijn van een hele module. Kijk maar eens naar al die tutorials die men op YouTube zet. Dat zijn vaak op zichzelf staande video’s, die men online zet om hun kennis te delen. Het aantal bezichtigingen van deze tutorials bewijst dat het populair is om kennis op te doen via een video. De reden is dat men het fijn vindt om iets te leren door iets na te doen. Daarnaast kijkt men liever een video dan dat men een uitgebreide tekst leest.

Meer informatie? Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie!

 

 

 

Meer informatie

Social video maken

E-learning video LearningStone

E-learning Yellow Walnut

E-learning video LOI

educatieve video

Onze werkwijze bij het maken van educatieve video’s

Bij KrabMedia streven wij naar een perfecte eerste oplevering van jouw educatieve video. Omdat er zoveel verschillende educatieve video’s zijn, hebben we hier niet een vaste werkwijze voor. We kijken altijd eerst naar wat voor soort video’s het beste bij welk project passen. Hierbij kun je denken aan video’s, waarvan we offline-presentaties opnemen, zodat studenten deze ook online kunnen bekijken. Of uitlegvideo’s als onderdeel van een lesmodule.

Naast educatieve video’s maken wij ook: timelapse video’s, instructievideo’s, animatievideo’s, infographics, promotievideo’s en nog veel meer.

 

Vraag een offerte aan voor jouw educatieve video