fbpx
Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Educatieve of e-learing

E-learning-video’s zijn educatieve video’s die de kijker afspeelt om iets te leren, zoals: online colleges, videopresentaties, interactieve tutorials en instructievideo’s. De ene keer zijn ze onderdeel van de hele lesmodules, de andere keer zijn het op zichzelf staande trainingsvideo’s. Eén ding hebben ze echter gemeen: het zijn allemaal voorbeelden van educatieve video’s, ofwel, e-learning-video’s. Wij zijn ervaren op het produceren van educatieve video’s en maken onder andere educatieve video’s voor KPN, LOI en Stichting Leerplanontwikkeling.

Eduactieve video laten maken?

e learning video maken

 

Wat zijn de kosten van een educatieve video?

De kosten die een educatieve video met zich mee brengen zijn vooraf lastig in te schatten. Er zijn verschillende factoren die de kosten beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het aantal video’s, de locatie, omvang van de crew, de duur van de video en de montagetijd. Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere video’s op een dag, zodat de prijs per educatieve/e-learning video zeer aantrekkelijk blijft. Meer informatie? Neem contact met ons op!

 

Bekijk onze educatieve video's

Educatieve video Young Crowds

Voor Young Crowds hebben we de educatieve lesvideo’s geproduceerd voor het lespakket ‘Evonturiers’.

Educatieve video Nikon

Voor Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende informatieve en educatieve video’s.

Educatieve video Young Crowds

Voor Young Crowds hebben we voor het lespakket Waterspaarders een introductievideo geproduceerd.

Educatieve video Nikon

Voor Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende informatieve en educatieve video’s.

1. Kennismaking
Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld van het verhaal achter jouw organisatie. Dit is de basis voor een goede educatieve video.

2. Concept
Wanneer we een helder beeld hebben van wat je wilt overbrengen met de educatieve video, is het tijd om een creatief concept te bedenken dat hierop aansluit en jouw boodschap perfect overbrengt.

3. Script
De volgende stap is het concept uitwerken in een script. Wanneer het script klaar is, is het tijd voor de belangrijkste dag: de draaidag!

4. Opnames
De dag is aangebroken waar het allemaal om draait! Wij nemen het volledige proces uit handen zodat de persoon voor de camera zich kan focussen op de inhoud.

5. Montage
Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors de beste quotes eruit te pikken en er een pakkend geheel van te maken!

6. Oplevering
Na het verwerken van eventuele feedback leveren wij de educatieve video in de juiste huisstijl op. Tijd om jouw doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

 

educatieve video

Waarom een educatieve video laten maken?

Onderwijsinstellingen gebruiken e-learning-video’s vaak als onderdeel van zowel offline als online lesmodules. Maar e-learning video’s hoeven niet altijd onderdeel te zijn van een hele module. Kijk maar eens naar al die tutorials die men op YouTube zet. Dat zijn vaak op zichzelf staande video’s, die men online zet om hun kennis te delen. Het aantal bezichtigingen van deze tutorials bewijst dat het populair is om kennis op te doen via een video. De reden is dat men het fijn vind om iets te leren door iets na te doen. Daarnaast kijkt men liever een video dan dat men een uitgebreide tekst leest.

Bekijk onze E-learning video's

E-learning video LearningStone

In opdracht van LearningStone ontwikkelde wij 12 E-learing trainingen over de OR (Ondernemersraad) voor Mede. Deze E-learings worden gebuikt in de Learningstone omgeving.

E-learning video Yellow Walnut

In opdracht van Yellow Walnut hebben we 24 trainingen opgenomen die gebruikt worden in een E-learing omgeving.

E-learning video LOI

In samenwerking met de LOI hebben we meerdere webcollege’s, E-learinings en educatieve video’s ontwikkeled voor bij hun lespakketen.

E-learning video KPN

In opdracht van KPN hebben we interactieve training ontwikkeld die bestaand uit 16 verschillende video’s.

Onze werkwijze bij het maken van educatieve of e-learning video’s

Bij KrabMedia streven wij naar een perfecte eerste oplevering van jouw educatieve of e learning video. Omdat er zoveel verschillende e-learning video’s zijn, hebben we hier niet een vaste werkwijze voor. We kijken altijd eerst naar wat voor soort video’s het beste bij welk project passen. Hierbij kun je denken aan video’s, waarvan we offline-presentaties opnemen, zodat studenten deze ook online kunnen bekijken. Of uitlegvideo’s als onderdeel van een lesmodule.

Naast educatieve en e-learning video’s maken wij ook: timelapse video’s, instructievideo’s, animatievideo’s, infographics, promotievideo’s en nog veel meer.

 

instructievideo

educatieve of elearning video laten maken?

    nl_NLDutch
    en_GBEnglish nl_NLDutch