Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

E-learning video

Een e-learning is de dynamische leeroplossing voor ieder bedrijf. Met een e-learning video kun je jouw cursus of presentatie onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Door de stof op een interactieve manier te presenteren kan de kijker zelf onderwerpen uitkiezen die voor hem of haar relevant zijn en de video’s op hun eigen tempo bekijken. 

Wil jij je eigen e-learning video laten maken? KrabMedia is de specialist op het gebied van e-learning. Wij maken al jaren e-learnings voor de grootste merken. Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog een kostenplaatje in je mailbox.

 

 

 

e-learning laten maken

 

Meer informatie over E-learnings?

In 6 stappen naar jouw E-learning video

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie, het is voor ons belangrijk om het bedrijf beter te leren kennen om de merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de e-learning. Ook brengen we hier het doel van e-learning in kaart.

2. Concept

Wanneer het doel en de omvang de e-learning helder zijn, is het tijd voor de conceptfase. Hier bepalen we bijvoorbeeld het aantal modules en het geschikte format dat aansluit bij zowel de doelgroep als het kanaal, om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

3. Script

Vervolgens werken we het concept uit in een script die past bij het doel van de e-learning. Het script wordt volledig in de tone-of-voice van jouw bedrijf uitgewerkt. Klaar voor de opnames!

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. We komen op locatie om de e-learning op te nemen. Cameraman, regisseur, presentator en producent, dit is waar alles samen komt.

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de edit leveren we de e-learning op, uiteraard staan we altijd open voor feedback.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we de e-learning in jouw huisstijl feilloos op. Tijd om jouw verhaal te vertellen!

elearnings

Waarom een e-learning laten maken?

Een e-learning kun je zien als een online cursus. Er zijn dus geen vaste tijden en geen presentatie voor een groep mensen. De doelgroep kan dus zelf bepalen wanneer hij of zij de e-learning bekijkt. De e-learning video’s kun je plaatsen op je website of intranet, maar ook delen via de mail of social media. 

Het is belangrijk dat jouw professionals bepaalde vaardigheden beheersen voor op de werkvloer. Hebben ze misschien bepaalde kennis nodig van een dienst of product? Moeten ze bepaalde vaardigheden verbeteren? Binnen ieder bedrijf is dit anders en daarom maken  e-learnings op maat.

Wil je meer weten over het laten maken van een e-learning video? Laat het ons weten! Vul het offerte formulier in of neem telefonisch contact op via  085 303 76 27.

Meer informatie

Wat kost het laten maken van een e-learning?

De kosten die een e-learning met zich mee brengen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal modules, de locatie, omvang van de crew, de duur van de video’s en de montagetijd. Om goed op de kosten te letten produceren we vaak meerdere e-learning video’s op een dag, zodat de prijs van de e-learning aantrekkelijk blijft. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Naast e-learnings doen wij nog veel meer! Bekijk ook eens onze andere diensten: instructievideo’s, videomarketing, promotievideo’s en nog veel meer.

e-learnings

 

elearning laten maken

Waarom een e-learning laten maken door KrabMedia?

Een e-learning laten maken doe je bij KrabMedia. Wij ontzorgen het liefst zoveel mogelijk en denken van A tot Z mee. Samen stellen we doelen op en werken naar een gepersonaliseerde online cursus toe. We zorgen er voor dat de e-learning perfect aansluit bij jouw organisatie en gestelde leerdoelen. Daardoor kunnen jouw professionals zich ontwikkelen op een interactieve en flexibele wijze.

Hoelang duurt het laten maken van een e-learning?

Hoe lang het maken van een e-learning duurt? Dat is erg afhankelijk van de omvang van de e-learning. Wij streven naar een snelle en perfecte eerste oplevering. Soms komt het voor dat een e-learning snel opgeleverd moet worden. Wij houden van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld moet worden is er veel mogelijk.

Meer weten over het laten maken van een e-learning voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

e-learning video

 

Vul de offerte in voor jouw e-learning video