Commercial laten maken?

Het maken van een commercials die je imago versterkt en je doelgroep actief betrek bij je merk is een commercial een perfect middel. Wij maken commercials voor alle soorten media, on- en offline gebruik en voor op televisie. Met een reclame vergroot je namelijk de naamsbekendheid van je merk of organisatie en activeer je je doelgroep om gewenste acties te ondernemen. 

Onze werkwijze

Samen bedenken we in een brainstormsessie welke elementen er belangrijk zijn voor jouw product of dienst en in de reclamevideo moeten terugkomen. Daarna schrijven we naar aanleiding van deze punten een concept. Na akkoord van het idee gaan we over op de uitvoering. Onderdeel van een commercial kunnen figuranten en acteurs zijn, die wij voor je kunnen casten. Na een selectie van de gecaste personen, kunnen we samen bepalen wie er geschikt zijn. Bepalen wie het gezicht van je video wordt, is namelijk heel belangrijk. 

Naast het ontwikkelen van Commercials maken wij o.a. ook Bedrijfsfilms, Promotievideo’s, Instructiefilms, Campagnes en Timelapse video’s

Wij zijn vast partner van Nikon in het produceren van al hun online content.

Voorbeelden

Online commercial Koach.net

In opdracht voor Koach.net hebben we een online commercial ontwikkeld voor op Youtube, Linkedin en website.

Online commercial Nikon - new camera Z 50

In opdracht voor Nikon Europa hebben een promo/commercial video gemaakt om mensen enthousiasmeren/ kennis te laten maken met de nieuwe Z 50 voor youtube en instagram.

Online commercial Miele

In opdracht van Miele hebben een campagne ontwikkeld van het openen van een Miele experience centerm in Amsterdam. Wij hebben hier de fotografie en de video materialen geleverd.

Nikon cashback

In opdracht voor Nikon Nederland produceren we elk half jaar CashBack content die op verschillende kanalen worden weggezet zoals, Ster, YouTube en Facebook.

Muziekwedstrijd

In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben wij een TV commercial ontwikkeld voor het promoten van De Muziekwedstrijd. De commercial was onderdeel van een grote campagne.

Direct een offerte aanvragen