Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Commercial laten maken

Door een commercial te laten maken vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf, merk, product of dienst. De effectiviteit van jouw reclamefilm staat bij ons centraal. KrabMedia is specialist in maken van van off-en online reclamevideo’s. Wij maken regelmatig online reclamefilms voor onder andere Nikon en Miele.

 

Wil jij meer informatie over het laten maken van een reclamefilm? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 085 303 76 27.

 

Ook een commercial laten maken?

Jouw commercial in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie en samen te brainstormen over welke elementen belangrijk zijn voor jouw bedrijf, product of dienst. Daarnaast is het voor ons belangrijk de organisatie beter te leren kennen.

2. Concept

Na de brainstormsessie is het tijd voor de conceptfase van de commercial. Hier bepalen we samen welk concept het beste aansluit bij de boodschap die je wil overbrengen met de reclamefilm.

3. Script

Na de conceptingfase is het zaak voor onze schrijvers de boodschap van de reclame op originele wijze en in de juiste tone-of-voice te vangen in een script die aansluit bij de doelgroep.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw commercial tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de reclamefilm en staan wij uiteraard open voor feedback.

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren een op maat gemaakte reclamefilm in eigen huisstijl perfect op. Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

videomarketing

Wat zijn de kosten van een commercial laten maken?

Wat de prijs is van een reclamevideo? Dat is lastig in te schatten zonder dat wij jouw wensen en budget in kaart hebben. De duur van de video, locatie, het aantal draaidagen en de omvang van de crew spelen een grote rol in de kosten van een reclamevideo. De keuzes voor het productieproces van de reclamefilm worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Jouw wens staat bij ons altijd centraal.

Hoelang duurt het laten maken van een reclamefilmpje?

Hoe lang het maken van een reclamefilm duurt? Dat hangt af van jouw wensen. Gemiddeld leveren we de commercial binnen één week op. Bij KrabMedia houden we van korte lijntjes, dus wanneer er snel geschakeld moet worden, zijn wij in staat de reclamefilm binnen enkele dagen op te leveren. Meer weten over het laten maken van een reclamefilm? Neem dan contact met ons op.

reclamevideo maken

 

Waarom een reclamevideo laten maken?

Waarschijnlijk denk je bij een commercial aan TV. Logisch, want TV is nog steeds een belangrijk medium om een groot aantal mensen te bereiken. Echter worden online commercials steeds populairder. Naast het vergroten van jouw merkwaarde, is een reclamefilm een perfect middel om jouw doelgroep te activeren. Door de krachtige combinatie van beeld en geluid blijft de reclamevideo hangen bij de kijker. Reclamevideo’s zijn geschikt voor een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube en andere social mediakanalen.

Waarom jouw commercial laten maken door KrabMedia?

KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van commercials. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee voor een reclamevideo, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat.  Welke kanalen zijn relevant? Hoe blijft de kijker aandachtig kijken? Welke informatie geef ik wel en welke niet? KrabMedia denkt graag met je mee over hoe jij je (potentiële) klanten kunt activeren. Naast reclamevideo’s doen we nog veel meer! Bekijk ook onze andere diensten: bedrijfsvideo’s, aftermovies, educatieve video’s, timelapsevideo’s, fotografie, animaties en infographics.

Meer informatie

commercial laten maken

Vraag een offerte aan voor jouw commercial