Bedrijfsfilm laten maken?

Een goede bedrijfsfilm of corporate video valt of staat met het verhaal wat je te vertellen hebt. Een bedrijfsfilm vertelt namelijk het verhaal achter je bedrijf. Na het kijken van de film moet de doelgroep niet alleen weten om wat voor een bedrijf het gaat, maar moet men er ook een goed gevoel na overhouden.

Onze bedrijfsfilms

Wij zijn ervan overtuigd dat je de doelgroep pas echt kunt bereiken als je ook een goed verhaal hebt. En van dat verhaal maken wij een film. Voordat we beginnen met het productieproces, brengen we eerst in kaart op welke manier je je verhaal aan wie wilt vertellen. Van daaruit kunnen we verder met de scriptontwikkeling. Vervolgens draaien en monteren we de video. De keuze voor een eventuele voice-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang.

Wij hebben een bedrijfsfilm gemaakt voor Stichting Leerplan Ontwikkeling.

Voorbeelden van bedrijfsfilms

Finnt brengt finance specialisten en opdrachtgevers bij elkaar!

In opdracht van Finnt hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt om hun naamsbekendheid vergroten, Gezicht geven aan Finnt en opdrachten binnenhalen. De bedrijfsfilm was onderdeel van een heel pakket van content waaronder ook Linkedin video’s.

Prijsvraagfilm – De Oostelijke Vechtplassen

In opdracht van Stichting Icoon Oostelijke Vechtplassen hebben we een prijsvraagfilm geproduceerd om een icoon te vinden voor de Oostelijke Vechtplassen. Werkzaamheden Concept, script, filmen, casting (Helen Dalessi), monteren en animeren.

Nikon - NRC-Fotowedstrijd Nederland Werkt

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende video’s om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd.

Het informatiepunt voor Onderwijs en Talentontwikkeling

In opdracht van SLO hebben we een informatieve bedrijfsfilm geproduceerd over het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling. In de video wordt duidelijk waar het Informatiepunt voor staat en op wat voor manier zij zich inzetten voor talentontwikkeling.

ParkFlyRent Bedrijfsfilm

In opdracht van ParkFlyRent hebben we een bedrijfsfilm en aantal promovideo’s geproduceerd om te laten zien wat ParkFlyRent is.

Kappershuren

In opdracht van Kappershuren hebben we een oproep bedrijfsvideo geproduceerd om de dienst van kapperhuren.nl onder de aandacht te brengen. De presentatie video is opgenomen voor een greenscreen en wij hebben de actriese gecast.

Knook - Vormgevers in metaal

In opdracht van Knook vormgevers in metaal hebben we een bedrijfsfilm gemaakt.

Kroonjuweel

In opdracht van Kroonjuweel Interieurverlichting hebben we een bedrijfsfilm gemaakt door het verhaal achter Kroonjuweel te vertellen.

Direct een offerte aanvragen