Bedrijfsfilm laten maken

Een goede bedrijfsfilm laten maken valt of staat met het verhaal dat je te vertellen hebt. Door een bedrijfsvideo te laten maken vertel je namelijk het verhaal achter je bedrijf. Na het kijken van de bedrijfsfilm moet de doelgroep niet alleen weten om wat voor een bedrijf het gaat, maar moet men er ook een goed gevoel aan overhouden. Het maken van een professionele bedrijfsvideo is daarom van essentieel belang.

Bedrijfsfilmpje laten maken

Wij zijn ervan overtuigd dat je de doelgroep pas echt kunt bereiken als ook een goed verhaal hebt. En van dat verhaal maken wij bedrijfsfilms. Voordat je het maken van een bedrijfsfilm uitbesteed aan Krabmedia, brengen we eerst in kaart op welke manier je je verhaal aan wie wilt vertellen. Van daaruit kunnen we verder met de scriptontwikkeling. Vervolgens draaien en monteren we de bedrijfsvideo. De keuze voor een eventuele voice-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang.

 

Stichting Leerplan Ontwikkeling heeft een bedrijfsfilm laten maken door Krab Media.

Voorbeelden organisaties die bedrijfsfilms laten maken

Finnt brengt finance specialisten en opdrachtgevers bij elkaar!

Finnt heeft een bedrijfsvideo laten maken door Krab Media om hun  naamsbekendheid te vergroten, een Gezicht te geven aan Finnt en opdrachten binnen te halen. De bedrijfsfilm was onderdeel van een heel pakket van content waaronder ook Linkedin video’s.

Prijsvraagfilm – De Oostelijke Vechtplassen

In opdracht van Stichting Icoon Oostelijke Vechtplassen hebben we een prijsvraagfilm geproduceerd om een icoon te vinden voor de Oostelijke Vechtplassen. Werkzaamheden Concept, script, filmen, casting (Helen Dalessi), monteren en animeren.

Nikon - NRC-Fotowedstrijd Nederland Werkt

In opdracht van Nikon, Kamera Express en NRC produceren wij elke maand verschillende bedrijfsfilms om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en mee te doen aan de NRC-fotowedstrijd.

 

Het informatiepunt voor Onderwijs en Talentontwikkeling

In opdracht van SLO hebben we een informatieve bedrijfsfilm geproduceerd over het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling. In de video wordt duidelijk waar het Informatiepunt voor staat en op wat voor manier zij zich inzetten voor talentontwikkeling.

 

ParkFlyRent Bedrijfsfilm

In opdracht van ParkFlyRent hebben we een bedrijfsfilm en aantal promovideo’s geproduceerd om te laten zien wat ParkFlyRent is.

 

Knook - Vormgevers in metaal

In opdracht van Knook vormgevers in metaal hebben we een bedrijfsfilm gemaakt.

Kroonjuweel

In opdracht van Kroonjuweel Interieurverlichting hebben we een bedrijfsfilm gemaakt door het verhaal achter Kroonjuweel te vertellen.

Direct een offerte aanvragen

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken heeft een ander doeleinde dan het produceren van een promotievideo. Met een bedrijfsvideo vertel je het verhaal van je organisatie en laat je zien waar je voor staat. Met een professionele bedrijfsvideo bouw je aan het imago van een bedrijf, kun je jouw doelgroep informeren over je product of dienstverlening en creëer je meer naamsbekendheid. Door middel van een bedrijfsvideo trek je de aandacht van je doelgroep. Het is ondertussen algemeen bekend dat enorme blokken tekst niet meer de aandacht trekt van je doelgroep. Een bedrijfsfilm laten maken zorgt ervoor dat je de aandacht van de doelgroep vasthoudt.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat je de aandacht van de doelgroep trekt. Deze bedrijfsvideo kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan meer engagement op Facebook of LinkedIn. Een Unieke bedrijfsfilm trekt eenmaal meer de aandacht dan ander soort content.

 

Bedrijfsfilms laten maken in Amsterdam

Wil je een bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam? Krabmedia is een in Amsterdam gevestigd mediabureau, dat foto- en videocampagnes ontwikkelt voor bedrijven en organisaties. De kracht van onze bedrijfsfilms ligt in het meedenken, ondersteunen en ontzorgen bij elke stap van het project.

Wij verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee voor een bedrijfsvideo tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat. Bij ons zijn de lijntjes kort, zodat we snel en constructief met elkaar kunnen communiceren.

Bedrijfsfilm laten maken kosten

De kosten voor het maken van een bedrijfsvideo zijn afhankelijk van jullie wensen. Neem voor vragen over kosten voor maken van een bedrijfsfilm gerust vrijblijvend contact op.

Naast bedrijfsfilms kun je bij Krabmedia ook Infographics, Recruitmentvideo’s, Testimonials en Aftermovies laten maken.