Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Ieder bedrijf of merk heeft zijn eigen verhaal. Aan ons is de taak om dit verhaal vast te leggen in een bedrijfsvideo en jouw potentiële klanten te overtuigen. Een bedrijfsfilm laten maken door KrabMedia is de manier om jouw verhaal op een originele manier te vertellen. Wij zijn klantgerichte specialisten op het gebied van het produceren van corporate video’s. Daarnaast zijn we analytisch sterk waardoor wij snel de kern van het verhaal kunnen bepalen en streven naar een perfecte eerste oplevering.

 

Brandvideo Breinstein

Corporate video AI Technology for People - Amsterdam & Partners

Bedrijfsfilm Google (Solar Power)

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

In 6 stappen naar jouw bedrijfsfilm

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie, het is voor ons belangrijk het bedrijf beter te leren kennen om de merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de bedrijfsfilm. Ook brengen we hier het doel in kaart.

2. Concept

Wanneer het doel helder is, is het tijd voor de conceptfase van de bedrijfsvideo. Hier bepalen we samen welk concept het beste aansluit bij je bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen.

3. Script

Vervolgens werken we het concept uit in een script dat past bij de gekozen de boodschap. Het script wordt volledig in de tone-of-voice van jouw bedrijf uitgewerkt.

4. Opnames

De dag(en) waar het allemaal om draait. Letterlijk en figuurlijk. Cameraman, regisseur, acteurs en producent, dit is waar jouw bedrijfsfilmpje tot leven komt. Iedereen staat op scherp. Actie!

5. Montage

Na de opnames staan onze editors klaar de beste shots in ontvangst te nemen en te bewerken. Na de montage bekijken we samen de bedrijfsfilm en staan wij uiteraard open voor feedback.

 

6. Oplevering

Na de doorgevoerde feedback leveren we de bedrijfsfilm in jouw huisstijl feilloos op.
Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal!

Bedrijfsvideo Mobyone

Floatscans bedrijfsvideo

Spaarne Gasthuis OR

Hoe lang duurt het laten maken van een bedrijfsfilmpje?

De productietijd van een bedrijfsfilm is vooraf lastig in te schatten. Gemiddeld duurt het produceren van een bedrijfsvideo één tot enkele weken. Wanneer we onderling tijdens het productieproces snel kunnen schakelen kan een bedrijfsfilmpje sneller opgeleverd worden.

miele bedrijfsvideo

instructievideo

Wat heb je aan een bedrijfsfilm?

Met een bedrijfsfilm geef je jouw organisatie een gezicht. Van de corporate film die we opnemen kunnen we vervolgens content maken in verschillende formats om de bedrijfsvideo aan te jagen. 

🦀Teasers: een teaser varieert van 10 tot 30 seconden in verschillende formaten en is bestemd voor verschillende platforms zoals YouTube en Instagram.
🦀Bumpers: een bumper is een kort, pakkend reclamefilmpje van 6 seconden voor, of tussen, een video op YouTube.
🦀GIF’s: bewegende kleine plaatjes voor bijvoorbeeld WhatsApp of Instagram.
🦀Banners: samen kijken wij naar de mogelijkheden en maken een geschikte HTML5 GDN banner set die je in jouw campagne kan gebruiken.

videomarketing

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Wat kost het om een professionele bedrijfsvideo te laten maken? Deze vraag krijgen we vaak. Logisch. Het produceren van een bedrijfsfilm is maatwerk en prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld hoeveel dagen we filmen, hoeveel locaties, de benodigde apparatuur en de omvang van de crew. De keuzes voor het productieproces van de bedrijfsvideo worden afgestemd op jouw budget en doelstellingen. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal.  Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met jouw budget? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nikon NRC-Fotowedstrijd

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een effectieve bedrijfsfilm of B2B-video verhoogt de merkwaarde van je organisatie. Bovendien zijn bedrijfsvideo’s het ideale uithangbord om het verhaal van je bedrijf op een aantrekkelijke manier over te brengen op je doelgroep en je te onderscheiden van de concurrent. Bedrijfsvideo’s zorgen voor een betere online vindbaarheid en houden bezoekers langer op jouw website. Dit resulteert in een hogere Average Time on Page. Ook een bedrijfsvideo laten maken? Neem contact op!

promotievideo

 

Waarom jouw bedrijfsfilm laten maken door KrabMedia?

KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsfilms en werkt samen met grote bedrijven als Nikon, Miele en Voedingscentrum Nederland. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het eerste idee voor een bedrijfsvideo, tot de oplevering, waarbij de inhoud altijd op nummer één staat. Wat wil de kijker zien? Hoe blijft de kijker aandachtig kijken? Welke informatie geef ik wel en welke niet? Dit zijn de vragen die je jezelf stelt. KrabMedia denkt graag met je mee over hoe jij jouw potentiële klanten kan aantrekken.

Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam

KrabMedia is een videoproductiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Veel van onze klanten zijn gevestigd in Amsterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfilm? Kom langs voor een kop koffie bij ons op kantoor. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-West bij het Westerpark. Naast bedrijfsfilms kun je bij Krabmedia ook Infographics, Recruitmentvideo’s, Testimonials en Aftermovies laten maken.

Vraag een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm