Bel ons: 085 303 76 27 van 09:00 – 18:00 op werkdagen

Animatievideo laten maken?

Het leuke van een animatiefilm of animatievideo is dat alles kan en mag. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan levend gemaakt worden. Een animatiefilmpje is dan ook de ideale manier om op een creatieve manier je bedrijf, product of dienst te presenteren. Daarnaast zijn animatiefilms uitermate geschikt om een ingewikkeld proces op een simpele manier uit te leggen. Je kunt ervoor kiezen om een hele animatiefilm te laten maken, maar je kunt animaties ook combineren met echte filmbeelden. Dit zorgt voor een speels en dynamisch effect.

Onze werkwijze animatievideo:

Een animatiefilm produceren is een creatief proces. We bedenken een script, ontwikkelen een stijl en maken een storyboard. Vervolgens werken we alle illustraties digitaal uit, zodat deze tot leven komen. Dat heet ‘animeren’. Uiteraard zorgen we altijd voor een bijpassende voice-overstem en mooie muziek.

 

Wij produceren animatievideo’s voor Nikon en Fetim Group in 2D en 3D.

Voorbeelden van animatievideo's

FETIM GROUP [Beursvideo]

In opdracht van Fetim hebben we een beurs animatievideo geproduceerd over het 100 jarig bestaan.

Rekenprof uitleg animatie

In opdracht van Young Crowds hebben we een uitleg animatie gemaakt over Rekenprof een digitale rekenmethode uit Denemarken.

 

Nikon - Ready for 2018

In opdracht van NIkon hebben we een verzamelvideo gemaakt van het beste van 2017.

 

ISKO VITAL

In opdracht van ISKO Vital hebben we een uitleg video gemaakt.

Logo-animatie laten maken?

Logo-animatievideo’s. Vaak zie je ze voorbij komen zonder dat je het door hebt. Wij verwerken ze meestal in een video, maar je kunt er ook voor kiezen een logo-animatie an sich te laten maken. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website.

Onze logo-animatievideo’s:
Onze logo-animatievideo’sworden gemaakt door onze animators. Het lijkt heel simpel, maar er gaat meer werk in zitten dan je denkt. Dit werk zit voornamelijk in de concept-fase. Want hoe gaan we er nu voor zorgen dat een statisch logo een vette mini animatie wordt? Uiteraard is het logo zelf hiervoor de basis. Wanneer de logo-animatie een onderdeel wordt van de video, verzinnen we meestal zelf wat. Wanneer het een losse logo-animatie wordt, overleggen we tijdens het creatieve proces continu met de klant. Pas als de klant helemaal happy is, gaan we het logo daadwerkelijk animeren.

 

Direct een offerte aanvragen