Animatievideo laten maken?

Het leuke van een animatiefilm of animatievideo is dat alles kan en mag. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan levend gemaakt worden. Een animatiefilm is dan ook de ideale manier om op een creatieve manier je bedrijf, product of dienst te presenteren. Daarnaast zijn animatiefilms uitermate geschikt om een ingewikkeld proces op een simpele manier iets uit te leggen. Je kunt ervoor kiezen om een hele animatiefilm te laten maken, maar je kunt animaties ook combineren met echte filmbeelden. Dit zorgt voor een speels en dynamisch effect.

Onze animatievideo’s
Een animatiefilm produceren is een creatief proces. We bedenken een script, ontwikkelen een stijl en maken een storyboard. Vervolgens werken we alle illustraties digitaal uit zodat we deze straks kunnen laten bewegen. Dat heet het ‘animeren’. Uiteraard zorgen we altijd voor een passende voice-over stem en/ of passende muziek.

Een animatievideo is uitermate geschikt om een ingewikkeld proces op een simpele manier uit te leggen. Al onze animaties zijn maatwerk!

Voorbeelden van animaties

Fetim 3D animatie [Beursvideo]

Rekenprof

Animatie showreel

Wonderflow

Nikon - Ready for 2018

Animatie Hoogheemraadschap

Animatie Transportopleider

Prinses Christina Concours 50 jaar

Hoe maak je een video?

Brandweer op school

Traineeshipplaza

Nikon 100 jaar

productvideolatenmaken.nl

Dichtbijdeals

Direct een offerte aanvragen