Animatievideo laten maken?

Het leuke van een animatiefilm of animatievideo is dat alles kan en mag. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan levend gemaakt worden. Een animatiefilmpje is dan ook de ideale manier om op een creatieve manier je bedrijf, product of dienst te presenteren. Daarnaast zijn animatiefilms uitermate geschikt om een ingewikkeld proces op een simpele manier uit te leggen. Je kunt ervoor kiezen om een hele animatiefilm te laten maken, maar je kunt animaties ook combineren met echte filmbeelden. Dit zorgt voor een speels en dynamisch effect.

Onze werkwijze animatievideo:

Een animatiefilm produceren is een creatief proces. We bedenken een script, ontwikkelen een stijl en maken een storyboard. Vervolgens werken we alle illustraties digitaal uit, zodat deze tot leven komen. Dat heet ‘animeren’. Uiteraard zorgen we altijd voor een bijpassende voice-overstem en mooie muziek.

 

Wij produceren animatievideo’s voor Nikon en Fetim Group in 2D en 3D.

Voorbeelden van animatievideo's

ISKO VITAL

In opdracht van ISKO Vital hebben we een uitleg video gemaakt.

Fetim 3D animatie [Beursvideo]

In opdracht van Fetim hebben we een beurs animatievideo geproduceerd van hun producten voor de bouwbeurs.

 

Rekenprof uitleg animatie

In opdracht van Young Crowds hebben we een uitleg animatie gemaakt over Rekenprof een digitale rekenmethode uit Denemarken.

 

Narrowcasting - Cashback - Nikon 100 jaar

In opdracht van Nikon hebben we narrowcasting video’s geproduceerd die afgespeeld worden op schermen in diverse grote winkels (MediaMarkt, Kamera Express).

 

Uitleg animatie Wonderflow

In samenwerking met Bambuu hebben we een animatievideo voor Wonderflow gemaakt. De video wordt gebruikt op de website van Wonderflow om uitleg te geven over de door hen aangeboden diensten.

 

Prinses Christina Concours 50 jaar

In opdracht van het Prinses Christina Concours hebben we een jubileumvideo gemaakt voor hun 50 jarige bestaan. De video wordt gebruikt om te laten zien wat het Concours de afgelopen jaren voor projecten heeft opgezet.

 

Animatie Transportopleider

In opdracht van Transportopleider.nl hebben we een animatiefilm gemaakt met als doel een uitleg te geven wat Transportopleider.nl doet en hoe het werkt.

 

Animatie Hoogheemraadschap

In opdracht voor het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard hebben we deze animatievideo ontwikkeld.

 

Animatievideo introductie lespakket: Brandweer op school

In opdracht van Young Crowds hebben we voor een nieuw lespakket een introductie animatievideo gemaakt.

 

Animatie showreel

Showreel animatie KrabMedia.

 

Nikon - Ready for 2018

In opdracht van NIkon hebben we een verzamelvideo gemaakt van het beste van 2017.

 

Logo-animatie laten maken?

Logo-animatievideo’s. Vaak zie je ze voorbij komen zonder dat je het door hebt. Wij verwerken ze meestal in een video, maar je kunt er ook voor kiezen een logo-animatie an sich te laten maken. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website.

Onze logo-animatievideo’s:
Onze logo-animatievideo’sworden gemaakt door onze animators. Het lijkt heel simpel, maar er gaat meer werk in zitten dan je denkt. Dit werk zit voornamelijk in de concept-fase. Want hoe gaan we er nu voor zorgen dat een statisch logo een vette mini animatie wordt? Uiteraard is het logo zelf hiervoor de basis. Wanneer de logo-animatie een onderdeel wordt van de video, verzinnen we meestal zelf wat. Wanneer het een losse logo-animatie wordt, overleggen we tijdens het creatieve proces continu met de klant. Pas als de klant helemaal happy is, gaan we het logo daadwerkelijk animeren.

 

Direct een offerte aanvragen