Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Animatievideo laten maken?

Een animatievideo laten maken door KrabMedia? Wij zijn een animatiebureau en maken custom animatiefilms, waardoor alles kan en mag. Een animatiefilmpje is dan ook de ideale manier om op een creatieve wijze jouw bedrijf, product of dienst te presenteren. Wij maken al jaren animatievideo’s voor onder andere Nikon en de Fetim Group. Meer weten over jouw animatievideo?

Bel ons via 085 303 76 27. Liever face-to-face contact? Kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam-West!

Ook een animatievideo laten maken?

Animatievideo Fetim

Animatievideo KrabMedia

Animatievideo Nikon

ISKO VITAL

Vraag een offerte aan voor jouw animatievideo

  Jouw animatievideo in 6 stappen

  1. Kennismaking

  Tijd om elkaar beter te leren kennen met een lekkere kop koffie erbij. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf, merk, product of dienst. Dit is fundamenteel voor een animatiefilm die past bij de merkidentiteit.

  2. Concept

  Wanneer we een helder beeld hebben van wie de organisatie is en wat je wilt bereiken met de animatiefilm, is het tijd voor onze creatievelingen om hier een pakkend concept bij te bedenken dat volledig aansluit bij het bedrijf, merk of product.

  3. Script

  Wanneer het concept af is, is het tijd om het concept om te zetten in een script. Het script sluit volledig aan bij de huisstijl en jouw doelgroep.

  4. Storyboard


  Tijd om met pen en draadloze muis aan de slag te gaan. Onze animatoren brengen het script tot leven in een storyboard.

  5. Animeren


  Nadat we een storyboard hebben ontworpen, is het tijd om deze om te zetten in een animatievideo. Animatie beelden kunnen trouwens ook gewoon gecombineerd worden met echte beelden!

   

  6. Oplevering


  Het is zo ver, de oplevering van jouw animatiefilm. Alle feedback is doorgevoerd. Tijd om de doelgroep te overtuigen van jouw verhaal!

  Animatievid

  Wat zijn de kosten van een animatievideo?

  De kosten van het maken van een animatievideo variëren per video. De prijs hangt af van jouw wensen. Wat voor stijlontwikkeling kies je voor? Wat is de lengte van de video? Maak je gebruik van echte beelden in combinatie met animatie? Of wil je een 2D-animatiefilm of 3D animatievideo?

  Meer weten over de kosten van jouw animatievideo? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur nog een reactie.

   

  Meer informatie

  Hoelang duurt het maken van een animatievideo?

  Zonder de benodigde informatie is het voor ons lastig in te schatten hoe lang het maken van een animatievideo precies duurt. Afhankelijk van jouw wensen kan de animatievideo binnen een aantal weken worden opgeleverd. Haast? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  Waarom een animatievideo laten maken?

  Animatiefilms zijn uitermate geschikt om een ingewikkeld proces op een simpele manier uit te leggen, ook wel een explainemation genoemd. Je kunt ervoor kiezen om een hele animatiefilm te laten maken, maar je kunt animaties ook combineren met echte filmbeelden. Dit zorgt voor een speels en dynamisch effect. Animatiefilms komen in verschillende vormen en maten en zijn daardoor breed inzetbaar. Van whiteboard animatie tot karakter, tot 2D-animatievideo of 3D-animatiefilms.

  Animatie video

  video laten bewerken

  Waarom jouw animatievideo laten maken door KrabMedia?

  Onze potloden zijn geslepen en onze animatoren staan klaar voor alle specifieke wensen. Wij zijn een ervaren animatiestudio gevestigd in Amsterdam-West. Bij KrabMedia brengen we jouw verhaal tot leven! Naast animatievideo’s maken wij ook infographics, promotiefilms, bedrijfsfilms, instructiefilms en nog veel meer!

  Onze werkwijze bij het maken van jouw animatievideo?

  Een animatiefilm produceren is een creatief proces. We bedenken een script, ontwikkelen een stijl en maken een storyboard. Vervolgens werken we alle illustraties digitaal uit, zodat deze tot leven komen. Dat heet ‘animeren’. Uiteraard zorgen we altijd voor een bijpassende voice-over stem en mooie muziek.

  Logo animatie laten maken?

  Logo-animatievideo’s. Vaak zie je ze voorbij komen zonder dat je het door hebt. Wij verwerken ze meestal in een video, maar je kunt er ook voor kiezen een logo-animatie an sich te laten maken. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website.

  Onze logo-animatievideo’s worden gemaakt door onze animators. Het lijkt heel simpel, maar er zit meer werk in dan je denkt. Dit werk zit voornamelijk in de concept-fase. Want hoe gaan we er nu voor zorgen dat een statisch logo een vette mini animatie wordt? Uiteraard is het logo zelf hiervoor de basis. Wanneer de logo-animatie een onderdeel wordt van de video, verzinnen we meestal zelf wat. Wanneer het een losse logo-animatie wordt, overleggen we tijdens het creatieve proces continu met de klant. Pas als de klant helemaal happy is, gaan we het logo daadwerkelijk animeren.