Bel ons: 085 303 76 27 elke dag tussen 08:00 - 20:00

Aftermovie laten maken

Een aftermovie is een goede manier om sfeer over te brengen op de kijker die niet aanwezig is geweest bij het evenement, maar ook om even terug te kijken als je wel aanwezig bent geweest. Met een krachtige aftermovie of evenementverslag heb je bewijs van jouw succesvolle event voor potentiële klanten. KrabMedia is gespecialiseerd in het produceren van motiverende aftermovies en eventverslagen. We gebruiken de meest actuele filmtechnieken in combinatie met krachtige muziek en animatie. Verder vinden we het belangrijk om jouw merkidentiteit optimaal terug te laten komen in de aftermovie.

Meer informatie over jouw aftermovie?

Doorzaam aftermovie 2021

Jouw aftermovie in 6 stappen

1. Kennismaking

Tijd voor een kop koffie en in gesprek te gaan over de boodschap die je wil overbrengen met de aftermovie. We willen graag samen het doel in kaart brengen.

2. Concept

Dit is de belangrijkste fase bij het maken van een aftermovie. Wanneer het doel helder is gaan we het uitwerken in een concept volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

3. Script

Nu het concept daar is en we een duidelijk beeld hebben van wat er terug moet komen in de aftermovie, is het tijd de verhaallijn uit te werken.

4. Opnames

De dag van het evenement, tijd om de meest spectaculaire gebeurtenissen vast te leggen. We bereiden ons goed voor zodat alle belangrijke zaken worden vastgelegd.

5. Montage

Alles is vastgelegd, tijd voor onze editors er een spetterende aftermovie van te maken! De keuze voor een eventuele voice-over en muziek zijn hierbij van essentieel belang.

6. Oplevering

Na het verwerken van eventuele feedback is het tijd om de aftermovie op te leveren zodat jij de impact van je evenement kan vergroten!

aftermovie laten maken

Wat zijn de kosten van een aftermovie?

Een van de eerste vragen die we vaak krijgen is wat het maken van een aftermovie kost. De prijs van de aftermovie is afhankelijk van jouw wensen en budget. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een aftermovie. Bijvoorbeeld de omvang van de crew, het aantal draaidagen, de locatie en de tijdsduur van de video. Deze factoren stemmen we volledige af op jouw behoeften. Bij KrabMedia staan jouw wensen altijd centraal. Benieuwd naar de mogelijkheden met jouw budget? Kom eens langs voor een kop koffie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aftermovie ING

Aftermovie Rabobank

Hoelang duurt het laten maken van een eventvideo?

Zonder de benodigde informatie is het lastig in te schatten hoelang het precies duurt om een aftermovie te produceren. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Het is natuurlijk belangrijk dat een aftermovie zo snel mogelijk opgeleverd wordt na het evenement. Afhankelijk van de grootte van evenement kan de aftermovie binnen één dag tot één week worden opgeleverd. Meer weten over hoe lang het duurt om een aftermovie te laten maken? Neem contact met ons op via +31 (0) 85 303 76 27 of info@krabmedia.nl

Meer informatie

eventverslag

Aftermovie

 

Waarom een aftermovie laten maken?

Eventverslagen zijn het ideale promotiemiddel. Je vergroot hiermee de impact van jouw evenement. Door beeld, geluid en animatie op de juiste manier met elkaar te combineren, kun je de bezoeker het evenement laten herbeleven en stimuleren het volgende evenement weer te bezoeken. Aftermovies zijn niet alleen maar bestemd voor bezoekers. Met een aftermovie vergroot je namelijk de naamsbekendheid van jouw evenement en verleid je de kijker volgende keer ook naar jouw evenement te komen.

 

 

Aftermovie laten maken door KrabMedia?

KrabMedia heeft jarenlange ervaring in het maken van eventverslagen, aftermovies en sfeerimpressies. Wij maken aftermovies voor onder andere de Telegraaf en de Rabobank. Onze kracht ligt in het actief meedenken, ondersteunen en uithanden nemen van alle zorgen gedurende het gehele proces. Door ons sterke analytische vermogen komen wij snel tot de kern en brengen we jouw verhaal tot leven! Naast aftermovies ontwikkelen wij ook bedrijfsvideo’s, educatieve video’s, timelapse video’s, animaties en meer!

eventverslag SLO

Vraag een offerte aan voor jouw aftermovie